Lopeta Vihjailu

Ei ole väliä mitä elämässäni tapahtuu, minun täytyy ymmärtää, että se kaikki tulee ylemmältä voimalta, joka epäilemättä hallitsee kaikkea. Mutta toistaiseksi se ei ole paljastunut minulle, vaan se on salattu ja siksi minä kärsin.
Luoja on hyvä ja hyväntahtoinen, mutta Hän paljastuu minulle kun on läpäissyt “suodattimen”, joka muuttaa kaiken hyvän pahaksi ja epämiellyttäväksi. Kutsun tämän “suodattimen” paksuuttta “yksittäiseksi kätkeytymiseksi”. Sen lisäksi Luoja voi asettaa toisen “suodattimen” ja lähettää minut “kaksinkertaiseen kätkeytymiseen”, joka on paljon pahempi.

Joten miten voin päästä eroon verhosta, joka kääntää Luojan hyvyyden pahaksi? Tehdäkseni sen pyydän: “Korjaa minut! Mutta ei niin, että pääsen eroon epämiellyttävistä tunteista, päinvastoin, ne auttavat minua ja kannustavat minua. Ilman niitä olisin kykenemätön edes ajatelemaan jotain muuta. He keskittävät minut Sinuun ja lähteeseen, joka näyttää pahalta. Siksi pyydän apua, jotta en tuntisi, että jokin paha johtuu Sinusta.

En halua olla  “suodattimen” takana, mutta sen edessä, suorassa kosketuksessa Sinuun. Ei jotta tuntuisi hyvältä, vaan jotta tuntisin Sinut paremmin. Haluan ylistää Sinua, mutta nyt, koska minulla ei ole valinnanvaraa, kiroan Sinut. Kehoni kirkuu siksi, “Tuntuu pahalta ja kiroan pahan lähteen. Mutta Sinä annoit minulle tunteen, että paha johtuu Sinusta. Leikit kanssani käyttäen vihjeitä, puoliksi paljastettuja ja puoliksi  piilossa. Mutta en halua kirota Sinua enää. ”

Kysymys: Missä ryhmä on tässä? Voin myös pyytää kaikkea tätä ilman ryhmää.

Vastaus: Kokeile. Jos aloitat, sinä tulet hämmentymään ja huomaat, että todellinen pyyntö on mahdollinen vain ryhmässä. Siellä olet turvassa virheiltä, siellä todellakin käännyt Luojan puoleen tullaksesi korjatuksi,   hyvistä ja pahoista haluistasi huolimatta. Lopulta ryhmä sallii sinun nähdä selvästi mitä pyytää, mitä oikeasti haluat ja kenen puoleen todellakin käännyt. Tämä on koko idea.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: