Laajentaen Sieluasi

Kysymys: Mitä tarkoittaa “läpikäymämme yhtenäisyyden tilan kehittäminen”?

Vastaus: Tilan kehittäminen tarkoittaa sitä, että emme pelkää sen kadottamista ja samalla pelkäämme juuri sitä, yrittäen puskea sitä ja työntää sitä pois, flirttailla sen kanssa ja opiskella sitä. Samalla tavalla, kun maistat jotain uutta, et nielaise sitä, vaan haluat tietää mitä se on: miten paljon suolaa, pippuria ja sokeria se sisältää, mikä tämän tuotteen makeus, kosteus ja koostumus on.

Haluat tietää kenet se tuo mieleesi: äitisi, isoäitisi, joka valmisti ruokalajeja tai muuta sinua varten. Tarkoittaen, että sinun on leikittävä sen kanssa, sinun täytyy tuottaa vaihtelevia informaatiotallenteita itsessäsi: miltä se näyttää, mihin sitä voi verrata, miten sitä pitää pitää, päästää ja palata takaisin. Nämä tilat sallivat henkilölle sielunsa laajentamisen.

Sielu on elementti, joka sisältää kaksi vastakkaista voimaa: egoismin ja altruisimin. Kun henkilöllä on vain yksi ego, hänellä ei ole sielua. Yksi voima voi olla olemassa vain yhtenä pisteenä. Kun hän alkaa kehittää toista voimaa ja vertaa sitä ensimmäiseen, silloin nämä kaksi vastakkaista voimaa muodostavat tilavuutta väliinsä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: