Kaikki Turha Erotellaan Ja Vain Totuus Jää Jäljelle

Kysymys: Oli mytologinen kausi, kun ihmisyhteisöt oli järjestetty lähelle luontoa, eli ne jakautuvat naisten ja miesten yhteisöihin ja elivät keskinäisessä sovussa. Kirjallisuuden mukaan ilmapiiri oli iloinen ja useita huulen heittoja koettiin naisten yhteisössä, kun naiset kokoontuivat ja nauroivat asioita, jotka koskivat miehiä. Voimmeko käyttää tätä käsitettä integroidussa kasvatuksessa?

Vastaus: Voimme käyttää kaikea mitä haluat. Meidän ei pitäisi tukahduttaa mitään liikettä millään tavalla. Ainoa asia, jota meidän pitäisi käsitellä on kohottaa yhtenäisyyden tärkeyttä, Ylemmän Ainoan kuvitelmaa, kollektiiviseksi liikkeeksi, yhteiseksi tunteeksi, yleiseksi kollektiiviseksi lahjoittamisen ominaisuudeksi, rakastmiseksi.

Kaikki muu ratkeaa itsestään ja se mkä on tarpeetonta poistetaan ja mikä on tarpeellista tehostetaan ja kohotetaan. Eli ei tarvitse kiinnittää huomiota mihinkään paitsi henkiseen kohoamiseen kun kollektiivinen henkemme, kytkös on jatkuvasti meidän huomiomme keskipisteenä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed