Faaraon Muuntuminen Pyhäksi Enkeliksi

Luojan Rakkauden voima, joka alkujaan ei löydy luodusta, siirtyy häneen vastakkaiseksi käännetyllä tavalla. Tätä kutsutaan pahuuden taipumukseksi. Suhteessa rakkauden mittaan, jonka mukaan Luoja suhtautuu meihin, se tulee sisään meihin vastakkaisella tavalla ja astuttaa meihin vihan voiman, separaation asteen. Jos kääntäisimme sen nyt vastakkaiseksi, silloin se muuttuisi rakkaudeksi.

Luoja luo halun vastaanottaa ja siirtää siihen koko rakkautensa voiman. Halu itsessään on vain pieni piste, mutta nyt se on Hänen rakkautensa voiman ympäristössä, jonka se aistii vihan maailmana.

Meidän pitää muuntaa tämä viha takaisin rakkaudeksi. Siinä kaikki! Sitä kutsutaan “vihan vuoreksi”, joka muuntuu “pyhyyden vuoreksi”.

Työ on ainoastaan intentiossamme (aikeessamme). Emme ota halua huomioon, sillä se oli luonnon meille antama. Kaikki riippuu vain siitä minne suuntaamme ajatuksemme. Näin ollen ihmisen halut eivät ole tärkeitä. Ne eivät riipu hänestä. Alkujaan on olemassa Taryag (613) halua ja kaikki ovat vastaanottamisen tähden. Ihminen haluaa hyödyntää Luojaa ja siksi sitä kutsutaan Faaraoksi. Ja koko työmme on muuntaa tämä faarao pyhäksi enkeliksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed