Ryhmän Rooli On Luojan Havaitseminen

Sanoisin, että ryhmän sekä tärkein, että ainoa tehtävä on lisätä  lahjoittamisen ominaisuuden tärkeyttä silmissäni. Monet artikkelit puhuvat tästä. Jos minun pitää saavuttaa tämä  ominaisuus ja kaihota sitä, mutta en voi tehdä sitä itse, koska en tiedä tästä ominaisuudesta, silloin tarvitsen ulkoisen lähteen, joka kannustaa minua siihen  suuntaan. Tämä on ryhmä.

Joten ryhmän rooli on kohottaa lahjoittamisen ominaisuutta minussa, eli  Luojan suuruutta.

Havaitaksemme Luojan meidän on valmisteltava paikka Hänen ilmestymiselleen. Nyt tämä yhteyden tila välillämme on itsekeskeinen, joten Luoja on siinä kätketty. Siksi meidän maailmaamme, meidän tilaamme kutsutaan Luojan kätkeytymiseksi.

Paljastaaksemme Hänet, meidän on luotava keskuudessamme lahjoittamisen ominaisuudet, jotka ovat yhteensopivia Hänen kanssaan. Luojan ilmestymisen paikka on altruistisissa yhteyksissä, lahjoittamisen ominaisuuksissa keskuudessamme. Ne paljastuvat ensin ryhmässä, jossa voimme kehittää niitä alituisesti kohottamalla lahjoittamisen ominaisuutta  ja siten tunnemme vetovoimaa siihen.

Alunperin tämä ominaisuus on nimeltään Shechina, mikä tarkoittaa sijaa, jossa asukas paljastuu (Shochen hepreaksi). Sanan Shechina juuri (hepreaksi) tarkoittaa asuinsijaa (Mishkan) tai astiaa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed