Kaikki On Meitä Vastaan

Lopulta henkilö myöntää ja tunnustaa itselleen, että hän on se, joka on muututtava. Tämä käsitys itsestä ei synny hetkessä, sillä kuka haluaisi tällaista heti alusta alkaen? Mutta vähitellen käy selväksi, että kriisit jatkuvat entisellään ja murheista tulee entistä vakavampia. Näemme jo ennestään kuinka ihmiskunta on kaikessa toiminnassaan tehnyt valtavia virheitä ja on nyt romahtamispisteessä.  Tämä herättää meissä kysymyksen: Miksi? Miksi kaikki mitä olemme rakentaneet, toimiikin meitä vastaan?

Kaikissa järjestelmissä olevat viat esitetään meille joka päivä ja itse asiassa egomme tuhoaa ja vääristää niitä yhä lisääntyvässä määrin. Ottakaamme esimerkiksi terveydenhuolto: On valtavasti lääkkeitä, jotka ovat pohjimmiltaan myrkkyjä,  jotka tuhoavat kehomme. Ne on erityisesti suunniteltu niin, että voimme tulla niistä riippuvaisiksi ja kulutamme niitä koko elämämme ajan, kutsuen niitä vain uusilla nimillä.

Asiantuntijat tuottavat uusimpia lääketieteellisiä kojeita ja laitteita testaukseen ja analysointiin. Kuitenkaan ihmiset, jotka ovat jo niin heikkokuntoisia ja huonovointisia, etteivät tiedä mitä tehdä elämällänsä, eivät niitä tarvitse. Onko tämä ”armoa”? Me emme tiedä mitä haluamme.

Samanlaista on kaikilla elämämme alueilla: perheessä, koulutuksessa jne. Alussa halusimme tehdä hyviä asioita ja sitten huomasimme, kuinka ego vääristää kaiken aloittamamme ja kääntää muut itseämme vastaan. Siksi sitä kutsutaan termillä  “apu itseämme vastaan”, – tarkoittaen, että mitä tahansa teetkin, se toimii sinua vastaan, ja pakottaa sinua näin korjaamaan tilanteen.

Tämä prosessi on tullut maailmanlaajuiseksi nyt. Itse asiassa, yksikään niistä järjestelmistä joita olemme luoneet, toimii meidän kaikkien hyväksi. Johtopäätös on, että ainoa ratkaisu on muuttaa ihmisluontoa, – eikä ulkoisia olosuhteita. Vähitellen tämä on tulossa yhä ilmeisemmäksi ja sen seurauksena Kabbalan viisaus paljastuu.

Ihmiskunta tulee huomaamaan, että syy kaikkiin maailmamme ongelmiin on ihmisluonto, – mutta kukaan ei näytä oikein tietävän kuinka korjata se.
Tässä tulee meidän vuoromme.  Meidän on työskenneltävä vakaasti osoittaaksemme ihmisille ratkaisu tähän ongelmaan: Huolimatta umpikujasta, ihmisen on mahdollista korjaantua ja tasapainottaa luonteensa. Menetelmä on olemassa ja on valmis käytettäväksi.

Tämä on viesti, joka meidän on tuotava maailmaan. Muussa tapauksessa olosuhteemme tulevat heikkenemään entisestään ja vasta sen jälkeen tulemme joka tapauksessa samaan ratkaisuun. Meidän täytyy yrittää näyttää tämä ratkaisu maailmalle nyt.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: