Kosketuspisteet

Kysymys: Meillä on naisten tapaaminen ryhmässä, mutta joskus tuntuu siltä, että naiset käsittelevät enemmän omia asioitaan. Miehet sanovat avoimesti, että eivät aisti tarvettamme ja välttämättömyyttä. Yritimme järjestää yhteisiä kokouksia, mutta ne eivät olleet menestyksekkäitä. Millä perusteilla meidän tulisi kokoontua miesten ryhmäm kanssa? Miten se tulisi toteuttaa?

Vastaus: Teidän tulisi pääasiallisesti kokoontua käsitelläksenne yleisiä asioita, niin kuin perheessä: Mitä meidän tulisi tehdä keskuksemme suhteen, luentojen suhteen, lasten kanssa jne. Näistä asioista pitää keskustella. Yhteisiä kokouksia pitää järjestää.

Kaikki muu on sisäistä työtä. Se tulisi olla eri miehille ja naisille. Naisten pitää luoda keskuuteensa vektori, suuntaus pyrkimyksilleen miesten kautta Luojalle. Se on paras tapa.

Naiset alkavat nähdä miten miehet muuttuvat vakavemmiksi. Heitä pitää käsitellä sekä ohjaajina, että ohjattuina. Aivan kuten lapsiamme: Toisaalta he ovat meitä nuorempia, mutta puskevat meitä eteenpäin. Tässä se on sama. Naisten ryhmä kasvaa siinä määrin kun se auttaa miehiä ja miesten välityksellä he vastaanottavat Valon, tai tarkemmin sanottuna he saavat Valon kahden ryhmän kytkösessä. Koko työ tehdään yleensä sisäisesti.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed