Sulje Silmäsi Ja Pysy Kytkeytyneenä!

Kysymys: Koettuamme mahtavan läheisyyden ja yhtenäisyyden tovereiden kanssa konventiossa, miten voimme välttyä tavalliseen rutiininin vaipumiselta ja jäädä tuohon ylennettyyn intentioon reittiä ja tovereita kohtaan?

Vastaus: Sinun täytyy sulkea silmäsi ja pysyä kytkeytyneenä!

1. Ensinäkin teidän pitää osallistua yhdessä kaikille luennoille, seminaareihin ja mahdollisimman moniin tapahtumiin. Ilman sitä ette tule toimeen.

2. Toiseksi mieleen ei ole luottamista. Olen nähnyt todella älykkäitä oppilaita, joilla on kelpo analyyttinen lähestymistapa, mutta ovat silti kykenemättömiä analysoimaan ja tutkimaan itseään ja se on ongelma. Vaikka he osaavatkin asettaa itsensä kriittisen analyysin alle, he eivät silti osaa analysoida kritiikkiä. Siksi he edistyvät järkeilyn suuntaan mieluummin kuin omistautuneisuuden ja uhrautuvaisuuden.  Ja ilman sitä henkilö uppoutuu epäpuhtaaseen, itsekeskeiseen voimaan (Klipa eli kuori) mieluummin kuin lahjoittamiseen ja henkisiin voimiin.

Juuri tätä henkilön pitäisi pelätä, että hän valitsee järkeilyn reitin sielun epäitsekkään omistautumisen reitin  sijaan. Olemme jo nähneet useita tovereita, jotka ovat sortuneet sille reitille ja vielä moni tulee sortumaan. Määränpää tavoitetaan vain niiden toimesta, jotka omistautuvat sille koko sielullaan ja ovat halukkaita etenemään silmät suljettuina.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed