Kreikka: Siirtolaisvastainen Ajatus Vai Anarkia

Uutisissa (Euronews): “Kreikan hallitus on hakenut inspiraatiota jumalilta toteuttaessaan  suunnitelmansa häätää maasta tuhansia laittomia siirtolaisia.

“Lisäten silauksen ironiaa toimenpiteeseen, viranomaiset ovat nimenneet operaation ‘Xenius Zeuseksi’, sama nimi, jota kantaa muinaisen Kreikan vieraanvaraisuuden jumala.

“Kuusituhatta ihmistä, joita epäillään laittomasta maahantulosta, pidätettiin Ateenassa ja kolmasosaa heistä odottaa häätö.

“Tuhannet poliisit osallistuivat operaatioon, keräten yhteen epäillyt laittomat siirtolaiset Ateenassa ja lähellä Turkin rajaa…

Kreikan poliisi kertoo, että tuhansia laittomia siirtolaisia on häädetty suuren ratsian jälkeen Ateenassa. Kymmeniä ihmisiä lähetettiin viikonloppuna takaisin Pakistaniin.

“Kultainen Sarastus, joita vastustajat kuvailevat neo-natseiksi, voittivat tarpeeksi ääniä viime vaaleissa, jotta pääsevät mukaan hallitukseen.”

Kommenttini: Sama tulee toistumaan kaikissa maissa kun taloudelliset ongelmat pahenevat. Siten tulemme näkemään fasisimia, natsismia ja jopa kolmannen maailmansodan, jos emme muuta yhteiskuntaa soveltamalla integroitua koulutusta ja kasvatusta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed