Syntykäämme Vihdoinkin!

Kysymys: Minkä katsot olevan kaikkein tärkein asia? Mikä on viimeinen pyyntösi kaikille konventiota edeltävänä iltana?

Vastaus: Pyydän, mitä tahansa teetkin kongressia edeltävän iltana, ajattele koko ajan että teet sen kaikkien maailman ihmsten vuoksi jotka kokoontuvat yhteen fyysisesti, virtuaalisesti, saavuttaen yhtenäisyyden ja ensimmäisen ylemmän Valon asteen.

Sen jälkeen kaikki on helpompaa. Tämän on samankaltainen verrattuna lapsen syntymään, joka on kaikkein vaarallisin, vaikein ja monimutkaisin prosessi. Sinä päivänä, kun nainen synnyttää, emme tiedä mitä tulee tapahtumaan ja miten. Henkilön syntymässä on jotain ennalta-arvaamatonta.

Syntymän jälkeen on helpompaa. Lapsi on syntynyt ja ryhdyt työskentelemään hänen kanssaan, kasvattamaan häntä: ruokkien, kapaloiden, huoltaen ja antaen hänelle kaiken tarvittavan jne. Kaikkein tärkein asia on ohi.

Sama tapahtuu myös täällä. Meidän täytyy käydä läpi syntymä ja sen jälkeen kaikki sujuu helpommin. Paljon helpommin! Yksinkertaisemmin! Paljon selvemmin! Meidän täytyy olla sekä tässä että henkisyyden maailmassa – lahjoittamisen maailman lisäksi vastaanottamisen maailmassa. Kabbalistien kirjoitukset tulevat selkeämmiksi. Ryhdymme sopeutumaan tunteisiimme.

Tehkäämme sen vuoksi kaikki mahdollinen syntyäksemme ylemmässä maailmassa ja jatkaaksemme yhdessä eteenpäin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed