Kun Ihmiset Kieltäytyvät Kuuntelemasta

Baal HaSulam, “Kansakunta”: Ainoa toivo on perustaa meille täysin uusi kansallinen koulutus, löytää ja sytyttää jälleen kerran se luonnollinen yhteisöllinen rakkaus joka on himmentynyt meissä.

Kysymys: Mitä meidän tulisi tehdä sen Israelin kansan osan suhteen, joka ei ole valmis kuuntelemaan meitä eikä halua olla missään tekemisissä kanssamme?

Vastaus: Meidän tulisi pyrkiä kouluttamaan heitä yhdestä näkökulmasta ja sitten seuraavasta, erilaisin innovatiivisin keinoin. Meillä ei ole vaihtoehtoa, sillä he ovat kuin omia lapsiamme. Et voi tehdä mitään: Hän on syntynyt ja hänet on sidottu sinuun hajoamattomin sitein. Joten halusitpa tai et, kannat taakkaasi ja yrität tehdä kaiken mahdollisen, pyrkien korjaamaan jokaisen mahdollisen sairauden.

Sen lisäksi meidän tulisi muistaa että se on kopio meistä itsestämme; se on meidän astiamme, eikä mitään vierasta meille. Emme voi hylätä maailmaa, todellisuutta tai mitään sen osaa.

Ihmiset kieltäytyvät kuuntelemasta meitä ja se on täysin luonnollista. On vaikeampaa jos he todella haluavat, sillä silloin he tarkoittavat jotakin joka on täysin miestä poikkeavaa. Meidän pitäisi olla luovempia “faniemme” kanssa, kääntääksemme heidät oikeaan suuntaan. Jos henkilö yksinkertaisesti torjuu meidät silloin tämä voi olla yksinkertaisin tapaus.

Joka tapauksessa, meidän ei tulisi luovuttaa ja lähteä. Helpointa on sanoa: “Antaa heidän kärsiä”. Nämä ovat kuitenkin osia sinusta itsestäsi jotka ovat levinneet ympäri ihmiskuntaa, muta tunnet siitä vain pienen osan, 80 kiloa itseäsi etkä mitään muuta. Vähitellen löydät uusia osia itsestäsi. Joten kuvittele millaista tuskaa tuntisit jos löytäisit totuuden; olisiko toisten hylkääminen silloin mahdolista?

Kysymys: Joten mitä voimme tehdä? Se on kuin törmäisimme seinään kykenemättä läpäisemään sitä…

Vastaus: Emme yritä tarpeeksi. Jos yrittäisimme tarpeeksi, tällaisia ongelmia ei olisi. Kaikki riippuu meistä. Henkilö arvioi itsensä ja koko maailman ansioiden mittakaavassa. Pyri liittämään itsesi ryhmään, yhteyteen. Pyri tekemään siellä parhaasi ja mene sen jälkeen ulompiin kierroksiin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed