Luento Itselle

Kysymys: Miksi olemme mukana levitystyössä ikäänkuin korjataksemme maailman, jos meidän täytyy korjata vain itseämme?

Vastaus: Näet muita ihmisiä ympärilläsi, joilla on ikäänkuin oma valta ja ovat sinulle tuntemattomia. Mutta tällä tavalla jaettu havainnoimisesi paljastuu sinulle, ero sinun ja korjatun sielun välillä.

Korjattu sielu kokee ettei ulkoista maailmaa ole ja kaikki on sydämessäsi. Ja niin kauan kun et voi tuntea tällä tavalla, se on merkki siitä, että vika on sinussa. Joten, sinun on huolehdittava toisista ja vakuuttaa heidät. Sinun täytyy lähestyä heitä siinä määrin kuin he näyttävät sinusta ulkopuolisilta.

Kohtelet heitä kuin vieraita, joita sinun pitäisi houkutella korjaukseen. Ja jos teet sen oikein, niin  harjaannutat itsesi sisäisesti. Oletettavasti kurkottamalla kohi ihmisiä ja korjaamalla heidät, oikeasti korjaat itsesi sisäisesti ja sen takia he muuttuvat!

Luuletko, että menet ulos maailmaan ja luennoit muille? Itse asiassa, luennoit itsellesi. Luuletko, että yrität muuttaa heitä? Se olet sinä, joka suostuttelet itsesi muuttumaan!

Et voi suoraan lähestyä itseäsi ja tehdä korjauksen itsessäsi. Sinulla ei ole valtaa. Näkemällä muiden  puutteita itsekkyyden voima auttaa sinua korjaamaan. Sinun täytyy korjata itsesi niin petollisessa muodossa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed