Avioliiton Instituution Romahtaminen

Integroitu perhe on järjestelmä, joka tuo ihmiset lähemmäksi toisiaan. Tämä ei ole pelkästään tavallinen kahden ihmisen välinen suhde joilla ei ole olennaista tietämystä ja jotka ryhtyvät kommunikoimaan luonnon animaalisella tasolla joka myöhemmin johtaa avioliittoon.

Tällaisessa tilanteessa he eivät ymmärrä miksi haluavat olla yhdessä. On mahdollista, että jos he ovat oppineet enemmän toinen toisistaan, he olisivat ymmärtäneet että periaatteessa he eivät sovi yhteen.

Ei ole sattumaa että ennustaminen on hyvin suosittua nykyään. Emme tiedä tarkalleen kuinka lähestyä toisia. Ihmiset kääntyvät psykologien, parantajien ja erilaiseten tekniikoiden puoleen. Aikaisemmin isovanhemmat ja lastenhoitajat selittivät nuo asiat kaikessa hiljaisuudessa ja se riitti.

Nykyään, kehittynyt egomme, pilaantuneessa yhteiskunnassa todellakin tarvitsee tukea ja koulutusta kuinka kommunikoida toisten kanssa oikealla tavalla ja ymmärtää josko kaksi henkilöä voivat olla pariskunta. Avioliiton instituutio on romahtamassa ja uppoamassa veden alle. Liukenemassa siten, että siitä säilyy vain muisto; sen seurauksena ajamme integroitua koulutusta ja kasvatusta perheyhteisöön.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed