Luoja Suojelee Sekä Ihmistä Että Petoa

laitman_720Luonto ei tule pelastumaan kaikkien meidän yritystemme kautta suojella ja parantaa ympäristöä. Vain Valo joka Uudistaa voi auttaa, sillä se on se voima joka meiltä puuttu tasapainottaaksemme jokaisessa meissä olevan ihmisen ja tuodaksemme hänet takaisin harmoniaan Luonnon kanssa, jota kutsutaan Elokimiksi, Luojaksi.

Tämä sama voima, joka tulee tekemään meidät samankaltaisiksi Luojan kanssa tuo tasapainon meidän elottoman, kasvi- ja eläimellisen tason välille. Ryhdymme käyttämään luontoa oikein vain niin paljon kuin on tarpeellista, koska tulemme tuntemaan ettemme tarvitse enempää.

Eläimellinen kehomme tulee tuntemaan kuten eläimen kuuluu; ihminen minussa tuntee kuten ihmisen kuuluu tuntea. Viisaat sanovat” Miehen ja Pedon sinä säilytät, Herra”. Hän pelastaa molemmat, en minä.

En tiedä mitä materiaalisia toimia seuraa. Ehkä poltamme lisää metsää, kuka tietää? Meidän täytyy antaa vain Uudistavan “korjaavan” Valon tehdä työtä; käyttää sitä välineenä. Loppujen lopuksi, se tulee korkeammalta tasolta ja tuo kaikki luonnon osat tasapainoon järjestämällä ne samankaltaisekseen.

Älä yritä tuomita mieltäsi kaikesta. Anna vain Ylemmän Voiman tehdä työnsä, kutsu se ja toivo sitä tekemään se, loppujen lopuksi, kuinka voimme tietää miltä korjatun maailman tulisi näyttää?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed