Miten Lievittää Jännitteitä Perheessä

Kysymys: Tyypillisesti nainen kuluttaa aikansa kotitöissä ja mies tulee yleensä kotiin negatiivisena ja ärtyneellä mielialalla. Näyttää siltä, ​​että naisella ei ole voimaa käsitellä tällaisia tilanteita, koska hänellä ei ole mistä ammentaa voimaa asian käsittelemiseksi. Mikä on ratkaisu?

Vastaus: Miehet päättävät päivänsä väärin. Hedän tulisi kokoontua istumaan ympyrään ja asettaa intentionsa kotiin paluuta silmällä pitäen. Heidän täytyy kohota itsensä yläpuolelle  muistuttamalla itselleen, miksi he ovat sellaisessa tilassa, että stressi  todellakin johtuu etenemisestä.

Heidän täytyy tuntea itsensä uranuurtajiksi ja kohota tilastaan sen voimakkuudesta huolimatta. Tämä on ainutlaatinen tila, ja he ovat ainutlaatuisia, koska heidät valittiin koko ihmiskunnasta toteuttamaan menetelmää muuttua integroiduksi ihmiseksi. Mielestäni tämä lieventää joitakin sisäisiä jännitteitä ja he voivat palata kotiin normaalissa tilassa.

Naisten pitäisi tukea toisiaan ja ymmärtää miesten tila. Meidän pitäisi työskennellä naisten kanssa erikseen ja opettaa heille, miten neutralisoida tämä tila.

Ymmärrän tämän kaiken, koska olen kokenut sen itse, aikanani ei vain ollut integroitua menetelmää. Koin hyvin epämiellyttäviä tiloa, joita oli mahdotonta käsitellä. Ei ollut kaikkea tätä neuvontaa, yhtenäisyyskokoontumisia tai psykologisia seminaareja ja valmistautumisia. Kuitenkin tänään, kaikki on mahdollista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed