Esimerkillinen Perhemies

Kysymys: Monet niiden tovereiden perheenjäsenet, jotka ovat olleet osana integroitua järjestelmää, ovat alkaneet valittaa siitä, että toverit ovat muuttuneet laiskemmiksi ja lakanneet hoitamasta joitakin välttämättömyyksiä. Mikä on oikea tapa käsitellä tätä? Loppujen lopuksi, eikö henkilön pitäisi antaa pyrkimyksensä ja täyttää perhevelvollisuutensa aivan kuten kaikki muutkin?

Vastaus: Jokaisen tulisi toteuttaa välttämättömän osallistumisensa perheen asioihin ja se tulisi tapahtua osana hänen henkistä edistymistään. Sinun täytyy osallistua perheesi tarpeisiin. Tämä toimii samalla itsekkyydellä, ei ainoastaan ​​henkilökohtaisella itsekyydellä, van myös perheen itsekkyydellä. Tämä työ auttaa teidän etenemistänne.

Kommentti: Naapureista tämän henkilön pitäisi näyttää tyystin normaalilta, hoitaa perheensä, ansaita rahaa, pyrkiä ratkaisemaan aineelliset ongelmat jne.

Vastaus: Jossain määrin. Kuitenkaan hänen ei tulisi pyrkiä ansaitsemaan enemmän kuin mitä vaaditaan  perustarpeisiin. Kaikki mitä hän ansaitsee sen yli, siitä hän on valmis luopumaan maailman yhtenäistymisen  hyväksi kaikissa toimenpiteissä ja tapahtumissa. Näin hän toimii.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: