Ylemmän Valon Patteri

Kysymys: Mikä on ero pyrkiessämme jatkuvasti ajattlemaan yhtenäisyyttä lukiessamme Zoharin Kirjaa ja pyrkiessämme ajattelemaan yhtenäisyyttä päivän kuluessa?

Vastaus: Koko päivä riippuu siitä, kuinka kauan kykenet pitämään kiinni yhtenäisyyden tunteesta jonka loit tunnilla. Jos et ole oppinut tätä et ole yhdistynyt lähteeseen.

Oletetaan että sinulla on sähköinen kulkuneuvo, saavut tankkauspisteelle, liität kaapelin, lataat ja ajat pois. Oletko “ladannut” patterisi vai et? Jos tulet tunnille oikein valmistautuneena, valmistellen kaikki asiat siten että “patterisi” ovat liitettyinä Luojaan oikealla tavalla. Silloin ne latautuvat. Tämän voit saavuttaa tunnilla ja pysytellä loppupäivän yhteydessä lähteseen oikeanlaisen intention kautta ollen siitä kiitollinen. Näin ollen olet täyttänyt itsesi ja tiedät nyt mitä tehdä kaikille häiriötekijöille ja ongelmille.

Kaiken kaikkiaan meidät on velvoitettu tekemään niin. Jos teemme kaiken kuten pitäisi, löydämme ja ymmärrämme yhtäkkiä, että tämä maailma ei ole vain muotoutunut vaan se luotiin erityiseksi järjestelmäksi joka on henkisen järjestelmän jatke. Tämä siksi, että täyttyisimme henkisellä energialla ja sekoittuisimme maailman kanssa hyötyen toinen toisistamme kohdatessamme ongelmia perheessä, töissä, jne. Kaikki nämä järjestelmät luotiin syystä, sillä mikään ei tapahdu sattumalta. Mitä olemme vastaanottaneet “patteriimme” täyttyy heissä ja kiitos tämän kohoamme seuraavalle tasolle. Näin ollen valaisemme maailman, korjaamme sen ja kohoamme sen avulla.

San jälkeen lataame jällen patterit ja jatkamme seuraavaan päivään, päivä toisensa jälkeen, kuten on sanottu; “Anna jokaisen päivän olla uusi”.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed