Helpotusta luvassa

Konventiossa joka pidettiin hiljattain minulle valkeni etten osaa yhtenäistyä muiden kanssa tai mitätöidä itseäni, en osaa edes lähestyä muita. Mitä minun pitää tehdä jos tämä on luontoni?

Tämän takia on olemassa keino nimeltään Ylempi Valo. Ryhmä pitää Valoa sisällään, mutta se on kätketty meiltä emmekä näe sitä. Sieltä löytyy myös Luoja, eli lahjoittamisen ominaisuus. Miten siis voimme houkutella esiin sen vaikutuksen meihin?

Jos alat opiskella aitoja peruslähteitä ryhmässä, kuten Zoharin Pyhää kirjaa tai Talmud Eser Sefirot, niin ne auttavat sinua houkuttelemaan Valoa ja herättelemään sitä sisältäpäin. Miksi? Näitä kirjoja opiskellessasi luet sisäisistä tiloista ja samalla tuot ne lähemmäksi ja houkuttelet ne luoksesi.

Houkuttelet tämän kätketyn, sisäisen maailman vaikutuksen itseesi ja se paistaa sinulle. Vähitellen tämä korjaa sinut, antaen sinun kytkeytyä muihin, jolloin viha, inho ja erottelu katoaa. Alat ymmärtää yhtenäistymisen tärkeyden ja miksi haluat sen toteutuvan. Silloin yhtäkkiä napsahtaa ja koet ensimmäisen kytköksen muihin.

Jos kuvittelet mielessäsi yhtenäistymisen tasot asteikon muodossa (skaalassa 10/125), silloin olisit kiivennyt nollasta yhteen. Se on perusta!

Konventiossa olemme kokeneet nolla-asteen, eli sen tosiasian että olemme kykenemättömiä yhtenäistymään. Nyt meillä on päämäärä edessämme – vaadimme Valon joka uudistaa opiskelun ja oikean intention avulla.

Kun saavutat yhdentymisen ensimmäisen tason, sinusta tulee ”seuraavan maailman lapsi” (Ben Olam HaBa). Ymmärrät ja tunnet mitä se pitää sisällään. Tutustut siihen vain hivenen ja vastaanotat jo ensimmäisen vaikutelman henkisestä maailmasta.

Tämän jälkeen on helpotusta luvassa. Tärkein asia on ensimmäinen mullistus! Sen jälkeisistä tasoista tulee aina vain isompia. Erot niiden välillä ovat isoja ja voimallisesti mahtavia. Niitä ei kuitenkaan voi verrata sisään astumista ensimmäiselle tasolle. Tämä siitä syystä että kun se tapahtuu, sinä kirjaimellisesti siirryt meidän maailmastamme henkiseen maailmaan. Se on perustavaa laatua oleva läpimurto.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: