Edessämme On Vain Kohoamista Ylöspäin!

laitman_156Kysymys: Miten voimme olla varmoja siitä, että enää ei tule sortumista, alentumista?

Vastaus: Olemme tällä hetkellä lopullisella ja kaikkein alimmalla tasolla.  Emme voi sortua enää alemmaksi, koska mikään ei ole pahempi kuin nykyinen tasomme. On vain yksi mahdollisuus ja se on ylöspäin. Sortumisia ei voi tulla. Mitä muuta sisällämme voisi särkyä, jos olemme henkisyydestä erillään? Se mikä on murtunut on henkisyys, lahjoittamisen intentio, sermi, joka suodattaa Valon, tietoisuus Luojastamme. Olemme pilkkopimeällä tasolla, mutta koska emme tunne henkisyyttä, emme myöskään tunne, että olemme täysin vastakohtana sille.

Nyt voimme vain todeta, että meidän on paha olla. Emme kuitenkaan tunne pahaa oloa sen vuoksi, että Luoja on meiltä kätkettynä, tai koska emme voi antaa Hänelle mielihyvää. Tunnemme henkilökohtaista pahaa oloa ja ajattelemme, että Hän ei koske, eikä liioin kiinnosta minua.  Tämä on murtumisen, sortumisen tila ja putoamista Klipotin voimaan. Siksi, vaikka jotkut ajattelee Luojan herättävän sinut, niin tämä tarkoittaa ainoastaan sitä tapaa, miten me Häntä käytämme, – eikä sitä, kuinka voisimme suoda Hänelle mielihyvää. Ja te valitatte; “Milloin minä voisin jo tuntea hyvää oloa?!”

Joten, millä muulla tavalla voimme murtaa tämän tason jolla olemme täysin unessa ja ilman minkäänlaista liikettä? Olemme paljastaneet tämän pahimman mahdollisen tason, jopa pahemman kuin KlipotKlipot on valmiiksi se paha taipumus jonka huomaan ja erotan Valossa, joka loistaa minulle. Tälla tavoin voin erottaa mitkä haluni ovat Klipot: ”myrskytuuli” (Ruach Seara) ”suuri pilvi” (Anan Gadol) ”kuluttava tuli” (ESH Mitlakahat), missä on Klipat Noga ja missä on pyhyys. Sieluni rakenne ilmenee selvästi minulle. Mutta tällaisen tarkkanäköisyyden saavuttamiseksi, meidän on noustava erittäin korkealle henkisellä tasolla.

Tämänhetkisellä tasollamme emme pysty erottamaan mitään. Kaikki on vain mautonta ja tyhjää. Luemme mitä kabbalistit kirjoittavat, mutta kaikki kirjoitukset ovat meille vain sanoja tai kirjaimia eri järjestyksessä. Mitä me välitämme?

Näin ollen, meillä ei voi olla enää mitään sortumista. Sillä ei ole olemassa alempaa paikkaa, johon me mahdollisesti voisimme pudota.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed