Hyvä Kielteinen Ilmiö

Kysymys: Kun henkilö kohtaa kielteisen tilanteen elämässä, alkaa hän yleensä esittää kysymyksiä kuten, “Mitä tapahtuu? Miksi se tapahtui minulle?” Tulos on usein, että se “laukaisee”  joko synnynnäisen uskonnollisen mekanismin tai ajatuksia tasapainosta ja oikeudenmukaisuudesta.

Vastaus: Ajatusmalli on hyvin yksinkertainen. Jos ymmärrän, että on olemassa vain yksi voima, joka hallinnoi meitä ja että toimimme sen suunnitelman mukaan, joko vapaaehtoisesti tai pakosta, meidän täytyy silti toimeenpanna se, niin kuin olemme tehneet läpi koko evoluutiomme. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki mitä minulle tapahtuu toteutuu tämän suunnitelman mukaan. Siten myönteiset tai kielteiset tapahtumat sattuvat vain auttaakseen minua ja ympäröiviä ihmisiä edistymään.

Monen keskustelun jälkeen näistä tiloista, joissa olen vaikuttunut muista ja heidän tavastaan ymmärtää ja nähdä elämä, alan ymmärtää, että kaikkein kielteisimmät ilmiöt johtavat parhaimpiin tuloksiin kun käytän niitä yhtenäistymiseen ja kohoamiseen itseni yläpuolelle.

Juuri nämä ilmiöt puskevat minut ulos tästä elämästä ja auttavat minua kohoaamaan tuntemuksissani ja mielessäni yhtenäisyyteen, joten ne ovat itse asiassa parhaita ja halutuimpia. Minun pitää olla niistä kiitollinen mieluummin kuin myönteisistä tuntemuksista, jotka saavat minut rentoutumaan, eikä tavoittelemaan edistymistä. Tämä siitä syystä, että silloin haluni on täytetty, joten miksi kiirehtisin minnekään.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed