Mikä Voi Ehkäistä Perhekonfliktit?

Kysymys: Onko yleistä perheessä, että nainen vaatii, että asiat hoidetaan hänen tavallaan ja myös mies haluaa todistaa, että on oikeassa? Konfliktit alkavat pienistä asioista, mutta päättyvät avioeroon. Miten voi aikaansaada kompromissin naisen ja miehen välille?

Vastaus: Ennen konfliktien ratkaisemista miesten ja naisten välillä anna heille valistusta! Miten voit ratkaista mitään tämän päivän olosuhteissa? On selkesästi nähtävissä, että mitään ei voida ratkaista.

Ennen kuin “riepotat”  heidät integroidun kasvatuskurssin läpi ja asetat heidän eteensä kovimmatkin ehdot, joiden yli heidän on päästävä, he eivät tule saamaan palkkiota ja muita etuja. On mahdotonta ratkaista mitään kenenkään kanssa, sillä se tapahtuu vanhalla tavalla.

Jos haluat muuttaa yhteiskunallisia ja perheen suhteita, silloin sinun on muutettava ihmisiä, heidän keskinäisiä suhteitaan. Ja miten suhteet voivat muuttua, jos osaanottajat eivät muutu? He jäävät samaan paikkaan. Voit tietenkin vaimentaa heidät ja silloin mahdollisesti ulkoisesti suhteita ei demonstroida niin ilmaisevalla tavalla.

Pitää vähitellen valistaa ihmisiä, selittää heille mihin järjestelmä perustuu. Ottaa heidät mukaan pyöreisiin päytiin, keskinäisiin keskusteluihin. Pyöreän pöydän aikana heidät voi pikkuhiljaa kohottaa ongelmien ratkaisujen yläpuolelle, kohottaa heidät samankaltaisuuteen, unelmaan, leikkiä heidän kanssaan kuin lasten kanssa, havaita heissä heidän sisäinen lapsensa. Tämän kaiken he tukahduttavat sisäänsä ja käyttäytyvät tahallaan kuin kiusaajat, jotta heitä ei paljastettaisi, se on itsesuojeluvaisto.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: