“Euroalueen Kriisi Tulee Jatkumaan 20 Vuotta”

Mielipide (Wolfgang Münchau, Financial Time:sta): “Yksimielisyys vallitsi tarkkailijoiden joukossa sen suhteen, että EU oli ottanut merkittävän askeleen oikeaan suuntaan hyväksymällä polun pankkiunionin suuntaan, mutta he eivät tehneet tarpeeksi kriisin ratkaisemiseksi. Olen eri mieltä tuon lauselman kanssa. Mielestäni on kyse hyvin isosta askeleesta väärään suuntaan. Huippukokous teki konkreettisen kriisinratkaisupäätöksen, joka on riippuvainen tulevista päätöksistä, joihin tulee olemaan jopa vaikeampia tulla ja siksi on yhä vaikeampi onnistua.

“Siellä sovittiin, että yhteistä pankin jälleenkapitalisointia ei tule tapahtumaan ennen kuin täydellinen pankkiunioni on perustettu. Ja Bundesbank muistutti meitä siitä, että jälkimmäinen ei ole mahdollista ilman poliittista unionia. Looginen seuraus on, että kriisiä ei ratkaista seuraavaan kahteenkymmeneen vuoteen.”

Kommenttini: Luonnon ehdoton korjausjärjestelmä tulee pian pakottamaan meidät työstämään korjaustamme, seurauksena totaalista epätoivosta ja hävityksen uhasta.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed