Ihmisen Kehityksen Seuraava Vaihe

Yhtenäistymällä toisten kanssa henkilö muuttuu samankaltaiseksi luonnon kanssa, joka on täysin yhdistynyt, kuten yksi organismi. Kun henkilö on tasapainossa luonnon kanssa, henkilö ryhtyy tuntemaan sisäisen voiman joka ylläpitää luontoa, aistimaan sen järjestelmän ja suunnan.

Henkilö ryhtyy saavuttamaan luonnon piileviä lakeja, joita ei pystytä aistimaan aikaisemmilla egoistisilla aisteilla ja tieteellisillä kyvyillä, koska nyt henkilöstä tulee erilainen; integraali. Hän ryhtyy tuntemaan tämän ja hänessä herää uusi sisäisen käsityksen sensori.

Tämän aistin kautta henkilö astuu sisään uuteen tilaan joka täyttää hänet täysin, sen lisäksi se antaa henkilölle päättymättömän täyttymyksen tunteen, sillä siellä hän kohtaa koko universumin yleisen voiman, luonnon.

Itse asiassa, fyysikot ja astrologit puhuvat jo tästä, sillä he tuntevat tämän työskennellessään kosmisten voimien, liikkeiden ja lakien kanssa. Aivan kuten henkilö joka asuu metsässä tuntee sen ja luonnon. Samalla tavalla useat tutkija ryhtyvät tuntemaan luonnon yleisen voiman. He sanovat “Tunnemme että koko universumi on ajatus, käsitys, sisäinen ohjelma.”He eivät voi kääntää aistimuksiaan numeroiksi ja kaavoiksi, mutta he tuntevat ne.

Tämä ohjelma todellakin sijaitsee luonnossa, sillä kehitymme ja kasvamme siinä ja se loi kaiken ympärillemme. Toisin sanoen, luonnossa on voima, joka herättää kehityksen ja toisaalta sen syy ja seuraus-suhteen kautta vaikuttaa luonnon kaikkiin osiin. Se johtaa sitä kohti tiettyä tarkoitusta, tarkoittaen että voimme paljastaa tämän voiman. Koska nyt henkilö ei enää ole passiivinen elementti kuten aikaisemmin kehittyessään luonnon liikkumattomalla, vegetatiivisella animaalisella tasolla. Nyt olemme astumassa sisään tietoiseen kehitykseen.

Näin ollen haasteemme on löytää tämä olemassaolon seuraava taso. Silloin siirrymme täysin uuteen ulottuvuuteen, tilaan jossa tunnemme olevamme ajan ja tilan yläpuolella. Näin ollen tulemme sopusointuun kaikkea hallitsevien voimien kanssa. Löydämme ne ja kykenemme kommunikoimaan niiden kanssa.

Tämä on mahdollista vain sisäisyyden kautta, jolloin liitymme luontoon sen sisäisenä osana, ei siten että tuhoaisimme kaiken kuten syöpä, vaan kommunikoisimme sen kanssa tasapainossa ja harmoniassa. Koska tulemme liitetyksi luontoon oman halumme kautta, harkitusti, sanoisin jopa hellästi, pyrkien tuntemaan kaikki sen piilevät osat ja voimat, mielemme ryhtyy kehittymään suhteessa meille paljastettujen saavutusten kautta. Tämä on ihmisen kehityksen seuraava vaihe.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed