Ota Flyeri, Et Tule Sitä Katumaan!

Kysymys: Mitä tapahtuu henkisellä tasolla, kun jaan toiselle henkilölle flyerin?

Vastaus: Yleisesti ottaen aineellista maailmaa ei ole. On olemassa vain henkinen maailma, voimien maailma. Halu on voima ja sen täyttymys on myös voima. On olemassa vain kaksi voimaa: plus ja miinus, pohjois- ja etelänapa, jne.

Joten mitä tapahtuu, kun jaat toiselle henkilölle flyerin?

Samaan aikaan kytket hänet haluusi  ja riippumatta siitä toivooko hän sitä tai ei  hän on silloin jo kytköksesä meihin. Kun välität hänelle tietoa, sitä ei ole vain painettu palalle paperia, vaan tämä pala paperia edustaa samaa halua. Ja kun henkilö lukee sen, hän kytkee halunsa siihen.

Tämä tarkoittaa sitä, että meillä ei ole täällä kuviteltua fyysistä maailmaa, vaan voimakenttä, joka toimii fyysisen osallistumisemme kanssa. Näemme vain ulkokuoren, kehoja, mutta oikeasti ne eivät ole kehoja vaan voimia. Näin ollen, jos otan pojan kadulta, ja maksan hänelle 10€, jotta hän jakaa flyerit, silloin sekin toimii ja se toimii samalla voimien tasolla.

Joten tämä on hyvin tärkeää. Sen lisäksi se on erityisen tärkeää ihmisille, jotka eivät vielä ole päässeet henkisyyden tilaan, sillä tällä tavalla he voivat suorittaa henkisiä toimintoja. Sitä ei voi yliarvioida. On ilmeistä, että meidän maailmassamme on olemassa mahdollisuus henkisten toimintojen suorittamiselle, vaikka et ole vielä pääsyt henkisyyden tilaan. Siksi tämä maailma luotiin viimeisenä vaiheena, josta voimme alkaa toimia. Henkilö ajattelee aina, että hän on aineellisessa maailmassa, mutta itse asiassa on kyse henkisistä voimista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed