Etsimässä Lahjoittamisen Aitoa Makua

Kysymys: Mikä on todiste siitä, että teemme aidon pyrkimyksen työssä?

Vastaus: Henkilö tekee aidon pyrkimyksen kun hän työskentelee mahdollisimman paljon yhdessä muiden kanssa tarkoituksenaan ymmärtää sydämellä. Kaikki ymmärrys tulee sydämeen kun Hokhman Valo, jota kutsutaan ymmärrykseksi, paljastuu sydämessä, Binassa, lahjoittamisen astiassa, niin kuin on kirjoitettu: “Sydän on se, joka ymmärtää”.

Henkilön, joka on henkisen työnsä alkutaipaleella, aikomuksenaan korjata itsensä ja muuttua Luojan ilmestymisen, Hokhman Valon anturiksi, pitää saavuttaa sisäinen vakaumus, että kaikki nämä käsitteet: Hokhman Valo ja sen astiat, Hassadimin Valo, vastaanottamisen ja lahjoittamisen pitää manifestoitua hänessä, hänen halussaan, hänen sensaatiossaan.

Hänen pitää yrittää vapauttaa tila erinäisiltä mielipiteiltä, tunteilta ja vaikutuksilta, jotka nyt havaitaan lähinnä hänen kehoaan, täyttääkseen tämän tilan henkisillä vaikutelmilla. Hänen pitää pyrkiä tuntemaan näiden käsitteiden aidon maun: Hochma, Hassadim, vastaanottaminen, lahjoittaminen, kytkös, läheisyys ja etäisyys.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: