Milloin Integraatio Alkoi?

Kysymys: Mikä on integroidun järjestelmän ilmaantumisen historia? Mistä kiinnostus siihen sai alkunsa? Ja miten se kehittyi?

Vastaus: Kun selität ihmisille integoidun järjestelmän ilmaantumisesta, sinun pitää nojata tieteelliseen tutkimukseen.

Esimerkiksi psykologia, se luotiin käyttäytymismailleista uudessa maailmassa, uudessa yhteiskunnassa, joita ei ollut olemassa aikaisemmalla egon tasolla ja vasta jälkeenpäin ne muuttuivat ilmeisiksi uusien näkökulmiensa kasvussa. Nämä herättivät tiedemiesten huomion, jotka välittömäsi alkoivat tutkia niitä. Siitä psykologia syntyi.

Samalla tavalla, viime vuosisadan keskivaiheilla integraatio ja yhteistyö alkoi ilmaantua. Periaatteessa se oli jo alkanut Columbuksen päivinä uuden mantereen löytymisestä ja keskinäisen yhteistyön, joka kieli siitä, että keskiajan vaihe oli päättymässä ja edistyminen meidän aikojamme kohti alkoi.

Niinmuodoin meidän selitystemme pitää perustua tiedemiesten asiatietoon, heidän tutkimuksiinsa, heidän tärkeyteensä ja painoarvoonsa yhteiskunnan silmissä, eikä mihinkään muuhun.

Tänään kaikenlaiset tiedemiehet alkavat selittää integraation faktoista. Siksi ei kannata kaivaa esiin integroidun järjestelmän juuret menneisyydestä. Oikeasti ne havaittiin jo muinaisina aikoina, mutta ne jäivät odottamaan meidän aikojamme, tämän vuosisadan alkua, 2000-lukua, kun ihmisen ego on saavuttanut kasvunsa lopun ja muuttunut integroiduksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: