Ääretön Energian Lähde

Kysymys: Pitäisikö henkilön velvoittaa itsensä seuraamaan tiettyä rutiinia, vai riittääkö yleisen inspiraation tunteminen harmonian löytämiseksi?

Vastaus: Yksi asia meidän tulee ymmärtää: henkilö lineaarisessa egossaan ei saa itseään tekemään jotakin. Joka on kontaktissa yhteisöön ei pakota itseään tekemään mitään.

Yhteisö inspiroi häntä ja ohjaa häntä kohti uusia haluja. Hän, joka näkee ne niin ominaan kuin myös yhteisön (“me” ja uusi “minä” keskuudessamme), alkaa toimia sen mukaan. Uuden tyyppisiä “pyöreitä” haluja ilmaantuu hänessä, jotka ovat välttämättömiä koko yhteisölle. Hän täyttää ne ilomielin ja ne muuttuvat hänen omikseen, mutta ne ovat itseasiassa samat halut, joita yhteisö tarvitsee.

Silloin työaikataulu ilmaantuu hänessä luonnollisesti. Ei ole vaikeaa seurata päivittäistä aikataulua; hän voi työskennellä jopa 20 tuntia päivässä. Hänellä on siihen tarpeeksi energiaa. Sekä halut, että energia tulevat yhteisöltä ja siinä kohtaa hän kokee palkitsemisen kun hän itse asiasa toteuttaa nämä halut.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: