Kriisi Leikkaa Varoja Koulutukseen

Uutisissa (Euronews): “Joka puolella maailmaa taloudellisella taantumalla on kielteinen vaikutus koulutukseen. Julkisia varoja leikataan ja kouluja ei ole siltä säästetty. Nyt kun opiskelijat valtaavat kadut, hallitukset ponnistelevat koulutuksen ylläpitämisestä perusoikeutena.”

Kommenttini: Koulutusjärjestelmä ei tuota tulosta, sillä sitä ei ole kytketty kasvatusjärjestelmään ja ilman sitä kriisi tunnetaan vahvemmin yhteiskunnan jokaisella tasolla. Vielä koittaa aika, jolloin jopa yritystoiminta on kykenemätön toimimaan ilman että kaikki sen työntekijät yhtenäistyvät yhdeksi joukkueeksi, keskinäisessä vastuussa.

Yhtenäistymisen menetelmän punoutuminen kaikkiin ammatteihin alkaa päivä päivältä muuttumaan yhä ilmeisemmäksi. Koittaa aika kun jokaisen teon välttämätön menestymisen ehto,  niin yksilönä kuin ryhmänä tulee olemaan yhtenäistyminen ja yhtenäistyminen kulkee tekojen edellä. Siten ylempi auktoriteetti pakottaa ihmiskunnan oppimaan intentiot ennen tekoja ja tulee ohjaamaan jokaisen Luokseen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed