Elämä Ilman Sairauksia

Kysymys: Pitäisikö meidän opettaa “terveellistä elämäntapaa integroidun kasvatuksen kurssilla?

Vastaus: Itse asiassa, useita artikkeleita on  julkaistu viime aikoina tästä aiheesta. Statsitiikka osoittaa kuinka sairaudet ja terveysongelmat katoavat jos välillämme on oikeanlainen suhde.

Murhia, raiskauksia, väkivaltaa ja muita sosiaalisia jännitteitä tulee olemaan vähemmän ja se tulee heijastumaan ihmisten ja koko yhteiskunnan hyvinvointiin.

On kuitenkin olemassa myös toinen syy tälle tapahtumalle: Henkilö yksinkertaisesti tulee tasapainoisemmaksi.

Kaikki ongelmamme juontavat juurensa sisäisestä epätasapainosta: jos tasapainotamme suhteemme toisiin ja koko järjestelmä alkaa toiminaan harmonisesti, silloin kaikki sairaudet tulevat katoamaan.

Teoreettisesti se on selvää jopa integroitujen järjestelmien materiaalin mukaan, henkilön ei tulisi kärsiä.

Hänen täytyy yksinkertaisesti olla terve ja rentoutunut, aivan kuten olisi nukahtamassa, kuolisi eikä edes tuntisi tätä muutosta, tarkoittaen sitä että kaiken tulisi mennä helposti, jotta analogi, sisäisyys käy läpi muutoksen jossa inhimillinen taso vajoaa vähitellen animaaliselle ja vegetatiiviselle tasolle ja katoaa. Jos laskeudut nämä tasot vähitellen, et tunne olevasi kuollut vaan ennemminkin unessa, jonka jälkeen vain katoat.

Kokonaisuudessa, kaikki ongelmat jotka ilmenevät yhteiskunnassa tulisi osoittaa tilastollisesti ja graafisesti, käyttäen videoita jotta ihmiset lopulta huomaisivat: “Wow, täälläkö elämme? Wow, mikä ongelma!” Kaikki eivät ymmärrä saatika ole kohdanneet sitä vielä; samaan aikaan ongelman kanssa meidän täytyy tarjota siihen ratkaisu.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed