Onko Ihminen Järjellinen Olento

Kysymys: Onko ihminen loppujen lopuksi järjellinen olento?

Vastaus: Tämä on suuri kysymys. Meidän aikanamme ihmiskunnan tietoisuus on suunnattu itsetuhoa kohti. Tänä päivänä emme ole millään muotoa rationaalisia.

Kutsumme sitä “kriisiksi“, mutta minä kutsuisin sitä joksikin muuksi. Nämä ovat peräkkäisiä askeleita itsetuhoa kohti, kuten jänis joka kulkee suoraan käärmeen suuhun aivan kuten ollen hypnoosissa emmekä voi sille mitään. Hypnoosi vetää sitä eteenpäin ja hänen on mentävä sitä kohti. En näe tämän olevan rationaalinen lähestymistapa elämään.

Tänä päivänä olemme yksinkertaisesti egoismimme orjia. Se on saavuttanut maksiminsa ja hallitsee meitä ilman mitään ymmärrettäviä syitä tai muita laskelmointeja johdattaen meidät lopulta itsetuhoon jotta lopulta paljastaisimme pahuuden.

En osaa sanoa tullaanko tämä saavuttamaan valtavan kärsimyksen kautta. Se riippuu ihmisistä, integroidun  kasvatuksen ja koulutuksen menetelmän levittämisestä.

Nykyinen kehityksemme ei ole rationaalista. Emme näe mitään järkiperäistä kulutuksessamme, kommunkaatiossamme, taiteessa ja tieteissä saatika niiden käytössä.

Näemme että raha hallitsee kaikkea. Tiedotusvälineet ovat politiikan, hallituksen, oikeusjärjestelmän, palkinnon ja rangaistuksen yläpuolella: Raha hallitsee kaikkea. Tämä ei todellakaan ole rationaalista! Tämä on täysin egoistinen järjestelmä, joka ei ole luonnossa.

Ymmärtäisimme sen jos se olisi valtaa, tietoa ja kuuluisuutta varten. Jos varallisuus olisi vallan synonyymi silloin kyseessä olisi eri asia, mutta se on yksinkertaisesti rikkautta rikkauden vuoksi. Se on maallisten arvojen ja kategorioiden ulkopuolella. Siitä on tulut jotain virtuaalista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed