Ajatuksen Yksinkertaisuus

Kysymys: Mikä on integroidun menetelmän pääajatus jonka voimme tarjota yleisölle?

Vastaus: Idea on hyvin yksinkertainen: Kaikki voidaan ratkaista vain yhtenäisyyden kautta, sillä se on kaikkein tärkein luonnon laki.

Tällä hetkellä tämä laki ilmenee kaikissa olemassa olevissa järjestelmissä, mukaanlukien meidän keinotekoisesti luodut järjestelmät. Tämä puhuu sen tosiasian puolesta, että olemme yhtenäistymässä sisäisesti eikä muuta vaihtoehtoa ole: Se on luonnon järjestelmä, se sulkeutuu ympärillämme enemmän ja enemmän, puristaen meitä yhteen ympäristön ja muiden tekijöiden kanssa. Osoitautuu ettei meillä ole mitään muuta vaihtoehtoa-meidän täytyy tulla samankaltaisiksi  näiden järjestelmien kanssa.

Ajatus on hyvin yksinkertainen. Se ei tullut päästä, jonkin älykkään ajatuksen johopäätöksenä vaan tutkimalla luontoa. Haluatko varmistaa tämän? Tee toki se! Tuhannet tutkijat tieteiden, teknologian psygologian ja poliittisten tieteiden saroilta voivat vahvistaa tämän.

Kysymys: Mikä on tämä oikeanlainen yhteys?

Vastaus: Oikeanlainen yhteys on vastavuoroisen, keskinäisen osallistumisen ymmärtäminen jaetussa maallisessa elämässämme. Tulemme lopulta suljetuksi kokonaisuudeksi. Ryhdytään muuttumaan siihen suuntaan. Silloin voimme järjestää elämämme oikealla tavalla.

Yleisesti ottaen ihmiset ymmärtävät tämän koska loppujen lopuksi se tihkuu mediasta, se on ilmassa, eikä ole keinoa kiertää sitä. Näemme kuinka yhteenliittyneitä Euroopan maat ovat ja kuinka valtava ongelma on, etteivät he kykene kommunikoimaan ja tekemään oikeanlaista yhteistyötä keskenään siitäkin huolimatta että ovat ilmeisen kiinnittyneitä toisiinsa. Vain yksi tekijä, ihminen, on siellä epätasapainon ja vääristymän lähde. Kaikki järjestelmät ovat jo liittyneet toisiinsa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: