Globaalisuus: Mitä Se On?

Kysymys: Mitä tarkoitat käyttäessäsi sanaa “globaali”?

Vastaus: Globaalisuus, minun ymmärrykseni (ei Wikipedian) mukaan alkoi kun vaikutuksemme luontoon muutui paikallisesta globaaliksi, tarkoittaen että mitä ikinä teenkin vaikutan koko maailman luontoonpaikan globaalisuuteen.

Sen lisäksi vaikutan koko planeettaan, en pelkästään nykyhetkessä, tarkoittaen että tekoni ei kestä yhtä kauaa kuin sen vaikutus vaan vaikuttamalla luontoon vaikutan suoraan tuleviin sukupolviin, ikuisuuteenajan globaalisuuteen.

Negatiivinen vaikutuksemme luontoo ja ikuisuuteen synnyttää toisen, kolmannen jne. asteen negatiivisia seurauksia. Emme ole edes tietoisia näistä, sillä ne eivät ole vielä ilmenneet luonnossa—liikkeen globaalisuus.

Negatiiviset vaikutuksemme liikkumattomaan, vegetatiiviseen ja animaaliseen tasoon tulevat takaisin ihmiskuntaan negatiivisessa muodossa; se ei sitäpaitsi tapahdu pelkästään fysiologisissa ja psykologisissa muutoksissa. Jokaisen henkilökohtainen egoismi muuttuu globaaliksi tahdostamme riippumatta. Egoismimme keräntyy globaaliksi egoismiksi laajentuen median kautta ja palaa takaisin vaikuttaen meihin kokonaisvaltaisesti muuttaen meidät egoistisiksi “mutanteiksi”—egoistinen globaalisuus.

Erityisesti tämä egoistinen globaalisuus tulee korjata altruistiseksi globaalisuudeksi. Tämä on kutsumuksemme ja pelastuksemme kärsimykseltä jonka luonto vääjäämättä pakottaa meidät käymään läpi saavuttaaksemme positiivisen globalisuuden: poliittisen (yhteisen ihmiskunnan yhteinen hallitus “Tulevaisuuden Sukupolvi”), moraalisen (kaikki ovat tasa-arvoisia, kuten perhe), sosiaalisen (yksi globaali kasvatus määrittää saman lähestymistavan tieteelle, uskonnoille/ kulttuureille) ja henkisen (yksi globaali yhteys, Luonnon Yhden Voiman paljastuminen)—altruistinen globaalisuus.

Tänään asenteemme korjaaminen maailmaa kohtaan on utopia, joka tarkoittaa kreikaksi paikan poissaoloa. Kiihtyvä globaali negatiivinen ilmiö ja sen seuraukset luovat tilan, negatiivisten ilmiöiden summan joka pakottaa meidät korjaukseen—utopiasta tulee todellisuus.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: