Individualistisen Esteen Ylitsepääseminen

Kysymys: Vaikka keräämme kaiken informaation kriisin kehityksestä ja nopeasti muuttuvasta maailmasta, useimmat ihmiset eivät pysty näkemään sitä. He eivät halua kuulla sitä tai muuttaa mitään ja he jatkavat elämäänsä kuten ennenkin.

Vastaus: Tämä on luonnollista, he sijaitsevat omassa itsekkyydessään. Kaikki tämä tieto on vierasta heille, minkä vuoksi he sulkevat itsensä pois siltä. Heillä on, ei kuitenkaan agressiivisuutta, mutta ainakin puolustusmekanismi jotakin vastaan, joka ei ole pelkästään uutta, vaan myös täysin päinvastaista heidän sisäisille ominaisuuksilleen.

Siksi meidän on valittava hyvin pehmeä, yksinkertainen ja ehkä jopa jollakin tavalla leikkisä lähestymistapa houkutella ja vangita heidät, ja vaatettaa olennainen tieto houkuttelevaan muotoon.

Nämä voivat olla videoita, elokuvia ja erilaisia ​​toimintaskenaarioita, jotka kuvaavat ihmiskunnan historian ja kertovat nykyisestä tilastamme, ei suoranaisesti tieteellisesti, taulukoiden ja kaavioiden avulla, vaan välittää tiedoa emotionaalisella tavalla, joka on lähellä henkilöä, käyttäen esimerkkejä eri elämäntilanteista. Sitä kautta he oppivat.

Ihmiset kokevat tiedon aivan eri tavalla muiden esimerkkejen kautta kuin omien esimerkkejensä kautta. Tämä lähestymistapa mahdollistaa  henkilökohtaisen esteen ylitsepääsemisen, henkilö oppii tästä äkkiä ja alkaa vähitellen ymmärtää, että kun puhutaan yleisesti puhutaankin hänestä itsestään.

Kaikenlaisista ​​selityksistä elokuvien muodossa, videoista ja teatterin sketseistä keskustellaan. Tässä henkilö vähitellen omaksuu kaiken itselleen ja tajuaa, että tämä puhuu hänestä, meidän maailmastamme, elämästämme, havaintojen vastaavuuden puutteestamme ulkoisen universaalin ihmis- ja sivistysjärjestelmän kanssa. Niin, tässä meidän on löydettävä uusi tapa lähestyä ihmisiä.

Ensimmäistä kertaa elämässämme, olemme kohtaamassa opetuksen, joka menee henkilöä “vastaan”. Aiemmin meille aina opetettiin: “Sinun täytyy tietää tämä, jotta voit onnistua, ole vahva, asiantunteva, järkevä, voittava, kohoa ylös ja voitta muut.” Ja nyt, meille opetetaan, että ihmisen pitää olla samanlainen kuin toiset: “Sinun on kytkeydyttävä heidän kanssaan samalla tasolla, tärkeintä on, ettet ole heidän yläpuolellaan, vaan olet yhdessä heidän kanssaan.” Toisin sanoen, tässä pohjimmiltaan pelaamme itsekkyyttä vastaan, mikä tarkoittaa, että meidän on oltava paljon viisaampia ja ovelampia kuin egoismimme voittaaksemme sen.

Periaatteessa yhtenäinen, integroitu menetelmä on “apu sinua vastaan”, eli vasten itsekkyyttäsi, eikä mitään voi tehdä. Meidän on ymmärrettävä, että samaa lähestymistapaa on käytettävä kuin pienen lapsen kanssa, jolle pitää opettaa asioita, joita hänellä ei ole mitään halua hyväksyä, eli on lähestyttävä häntä vaihtoehtoisin menetelmin. Vähitellen hän itse ymmärtää, “Tämä on täsmälleen, miten minun pitäisi käyttäytyä, näin minä voin muuttua osaksi jotakin.”

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed