Elämä Jatkuvassa Uudistumisessa

Kysymys: Siirtyykö ryhmän keskus jatkuvasti kohti korjauksen päätöstä, vai onko niin että kun olemme löytäneet sen, jatkamme työskentelyä sen kanssa sellaisenaan?

Vastaus: Mikään ei ole pysyvää. Sinun täytyy ottaa se kiinni, mutta se katoaa välittömästi. Olet ymmärtänyt jotain ja yhtäkkiä mikään ei ole enää selvää. Olet kuitenkin onnellinen tästä; vain tätä kautta voit löytää uusia yksityiskohtia.

Henkilön täytyy jatkuvasti soveltaa toimiaan, hän ryhtyy iloitsemaan saavutuksistaan, miellyttävästä varmuuden ja täyttymyksen tunteesta eikä halua menettää sitä. Tämä ei kuitenkaan edistä kehitystä.

Jos haluat säilyttää miellyttävän tuntemuksen, silloin muutut suolapatsaaksi kuten Lootin vaimo. Henkisyyden lakien mukaan näin ei pitäsii tehdä, meiltä vaaditaan jatkuvaa selvennysten ja ymmärryksen lisäämistä.

Tämän vuoksi meidän tulee pyrkiä jatkuvasti vahvistamaan ryhmän keskuksen tarkoitusta, ei rauhoittua kun jotain on saavutettu. Meidän ei tule pyrkiä palaamaan menneisyyteen.

Minun ei tarvitse muistaa kuinka joskus tunsin ja ymmärsin. Päinvastoin, minun tulee pyyhkiä kaikki vanhat vaikutelmat ja lisätä uusia!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed