Haluan Kasvattajaksi – Opeta Minua Miten

Kysymys: Kuvitelkaamme, että pienen kaupungin asukkaat alkaisvat opiskella yhtenäisen, integroidun metodologian mukaan. Miten heistä voi rakentaa tulevaisuuden kasvattajia ja opettajia?

Vastaus: Alussa pitäisis olla vain yleisiä ryhmiä. Kuitenkin muutama erikoinen yksilö erottuu joukosta kahden ensimmäisen opiskeluviikon aikana. Nämä henkilöt pitää huomioida ja heille tulee myöhemmin järjestää lisäkoulutusta.

Jos he haluavat mukaan oppimisprosessiin kasvattajina, opettajina ja myöhemmin kasvatusprosessin järjestäjinä, silloin alkusessioiden lisäksi tullaan järjestämään oppitunteja, joissa opitaan ryhmätyöskentelyn psykologiaa jne.

Mahdollisesti tulevaisuudessa heidät voidaan sijoittaa itsejärjestettyihin ryhmiin, jotka opiskelevat erityisen ohjelman mukaan.

Kysymys: Kun olen käynyt läpi integroidun valmennuksen alkuvaiheen, eteen tulee toinen vaihe, integroitu kasvatus. Miten rakennamme ryhmiä toiselle vaiheelle?

Vastaus: Toiselle vaiheelle tulisi valita vain henkilöitä, jotka ovat kyvykkäitä integroituun kasvatukseen. Heistä muodostetaan sitten pieniä ryhmiä valmentamaan kasvattajia ja opettajia. He läpikäyvät  vaativan valmennuksen sekä meidän puoleltamme, että psykologien ja ekonomien. Näiden henkilöiden täytyy saada kunnollinen perusvalmennus, jotta he voivat selittää, vakuuttaa ja torjua kaikenlaiset kysymykset ja ratkaista kaikki esiintyvät ongelmat.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed