Näytä Että Rakastat!

laitman_136Meidän täytyy ymmärtää, että mitä enemmän yritämme lähentyä toisiamme, sitä enemmän jokainen huomaa vihaavansa toisia. Koska aina kun tulen lähemmäksi, havaitsen kuinka vastakohta olet minusta ja mitä lähemmäksi tulen sinua, sitä enemmän jätän tilan josta tulin, jossa olin yksin.

Oletetaan että otan askeleen sinua kohti, tarkoittaen että tutustun sinuun enemmän ja enemmän. Mitä enemmän opin tuntemaan sinua, sitä enemmän vihani sinua kohtaan kasvaa. Miksi? Koska sitä selkeämpi käsitys minulla on siitä, kuinka vastakohta olet minusta. Tämä aiheuttaa esteen kehittymiselle.

Toinen este on se, mitä lähemmäksi tulen sinua, sitä kauemmas etäännyn itsestäni. Oppiakseni tuntemaan sinut, minun täytyy jättää ominaisuuteni ja liittyä sinun ominaisuuksiisi.

Sanotaan että olet kauppias ja minä olen asiakas. Nimeät hintasi ja minä tarjoan omani ja lopuksi käymme kauppaa saavuttaen kompromissin. Mutta mitä enemmän menen suuntaasi, sitä enemmän ajaudun pois omista alkuperäisistä sanoistani. Se tulee minulle vaikeammaksi ja vaikeammaksi koska jätin taakseni aikaisemmat mielipiteeni tullakseni lähemmäs sinua. Vaikka myös sinä etäännyt omasta mielipiteestäsi, se ei huoleta minua. Olen huolissani vain itsestäni.

Täten, siihen asteeseen saakka johon tulen lähemmäs sinua havaitsen: 1) sinun vastakohtaisuuden 2) etääntymisen itsestäni. Sen takia, mitä enemmän Aviutimme tai halumme paksuus kasvaa, tuntemamme raskaus kasvaa samassa suhteessa. Se tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi havaintoni johdosta, että olet päinvastainen minuun verrattunaja että minun täytyy siirty kauemmas sinusta.

Saavutamme aina uuden Kelimin kehityksemme asteesta riippuen, haluja korjaukseen ja niiden kasvattamiseen. Havaitsemme yht’äkkiä haluja, jotka ovat paljon suurempia kuin aikaisemmin kuvittelimme. Tämä on hyvä asia, sillä silloin minulla on jotain korjattavaa ja minulla on paljone enemmänkuin ennen. Aikaisemmin ajattelin “Mitä väliä, minun täytyy korjata vain 10 unssia.” Mutta yllätääen havaitsen että se ei olekaan 10 unssia vaan 50 paunaa. Joka tapauksessa, korjaamallan e saavutan 50 paunaa Valoa.

Kysymys: Eli, milloin korjaus alkaa?

Vastaus: Korjaus tapahtuu kun torjut tuntemasi suuren vihan ja suhtaudut välinpitämättömästi suureen eroon itsestäsi sillä kaikkein tärkein asia on, että liityt yhteen kanssani. Tämä on torjunta meille molemmille. Haluatko olla olemassa rakkaudessa? Näytä sitten että rakastat! Kuinka? Torjumalla vihan ja suhtautumalla välinpitämättömästi eroon itsestäsi. Maailmassamme kaikki on yksinkertaista: Ostat sormuksen morsiamellesi ja hän on sinun. Mutta henkisyydessä tämä kieltäytyminen on hyvin vaikeaa

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: