Korjaus On Ryhmän Keskellä

Baal HaSulam: “Johdanto Kymmenen Sefiran Opintoihin”, Kappale 141: Nyt voit ymmärtää sanojen “Luovu Minusta ja pidä Lakini” tarkoituksen. He tulkitsivat, “Toivon että he olisivat jättäneet minut ja pitäneen Toorani, siinä oleva Valo uudistaa heidät.”

Sinun ja Luojan, Valon välillä on linkki. Se on korruptoitunut vastaanottamisen halusi. Jos korjaat sen, tulet tuntemaan saman lopputuloksen samasta materiaalista Valon, Luojan kanssa, tarkoittaen “tule ja katso” (Bore Hepreaksi). Luoja paljastuu korjatussa halussasi, korjauksen täydellisyyden mukaisesti.

Menetelmä jonka kautta vähitellen korjaat halusi tunteaksesi, ymmärtääksesi ja paljastaaksesi Luojan kutsutaan “Tooraksi”. Sen avulla herätät tietyn, lahjoittamisen voiman, joka on ulkopuolellasi ja korjaa halusi. Tämä voima muuttaa halusi pyyntösi voimakkuuden mukaisesti ja tunnet Valon, Luojan täydellisen tilan.

Tämä on ainoa keino edetä. Jos et pyydä korjausta jä käännyt keksimäsi “Luojan” puoleen, työsi tulee olemaan turhaa sillä se ei vastaa todellisuutta.

Kysymys: Mitä tarkoittaa “Pitää lakini”?

Vastaus: Se tarkoittaa sitä, että kaikki tekosi tulisi olla suunnattu korruptoituneen astiasi korjaamiseen seuraavan periaatteen mukaisesti: “Olen luonut pahuuden ilmentymän, olen luont Tooran mausteeksi sitä varten.”

Jos työskentelet oikealla tavalla korjataksesi halun, se alkaa ottamaan Luoja muodon. Sen jälkeen ryhdyt ymmärtämään, tiedostamaan ja kiinnittymään Luojaan. Sinulla on “materiaalia” joka on ottanut uudenlaisen, rakkauden ja lahjoittamisen muodon. Näin ollen saavutat adheesion Luojan muodon kanssa halusi muodosta.

Kysymys: Jos puhumme pisteen löytämisestä ryhmän keskeltä, mitä tekemistä sillä on tekstin “pidä lakini” kanssa?

Vastaus: Korjaat pahuuden ilmentymäsi ryhmän keskellä. Siellä ja vain siellä löydät Luojan, edistyneet henkisyyden tilasi. Ei ole olemassa mitään muuta paikkaa missä halun paha “aines” voidaan paljastaa. Se tulisi paljastaa vihan vuorena kuten “Siinain vuori”.

Sitoutumalla keskinäiseen takeeseen, allianssiin ja yhteiseen avunantoon, löydämme Uudistavan Valon. Tätä kutsutaan myös “Tooran vastaanottamiseksi”. Vatsaanotamme sen jos tunnemme ettemme pysty korjaamaan yhteyttämme, mutta emme pyri juoksemaan ongelmia karkuun. Silloin vastaanotamme Tooran ja korjaamme eromme-sen jälkeen Luoja paljastuu.

Kysymys:

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed