125 Astetta

Kysymys: Mitä 125 astetta tarkalleen ottaen ovat?

Vastaus: Sinun koko halusi on jaettu 125 eräänlaiseen “paksuuteen”: kuinka julma ja kova voit olla nollatasolla, joka on hädintuskin paljastettu, kuten hyönteinen, aina Ein Sofin (ikuisuuden) tason villipetoon saakka.

Nämä ovat 125 astetta joita laskemme tasoltamme ylöspäin aina Ein Sofin tasolle saakka. 5 maailmaa kertaa 5 Partzufia kertaa 5 Sefiraa. Näin Ha-Va-Ya-H on jaettu.

Meidän täytyy korjata koko tämä vastaanottamisen halu. Se herättää seuraavan tason näistä 125 asteesta liittyen sinuun ja sinun tulee korjata se. Sen vuoksi tunnet jatkuvan kasvavan pimeyden ja sinun pitää korjata se. Täsä pimeydestä saavutat “Hassadimiin verhoutumisen” josta löydät Valon. Pimeys on itse asiassa tämä sama Valo, mutta ilman Hassadimiin verhoutumista.

Aluksi, Ein Sofissa Valo ei tarvitse Hassadimiin verhoutumista, mutta myöhemmin kun Ein Sofin Malchut päättää vastaanottaa vain lahjoittaakseen, Valo katoaa ja sytyy, tarkoittaen sitä, että sen on herätetty astiassa (halussa) vain Hassadimiin verhoutuneena. Valo ei todellisuudessa katoa minnekkään, me vain ilmaisemme sen niin. Vastaanotat Valon sen verhoutumisesta riippuen. Aivan kuten sinulla olisi lamppu ja havaitset Valon voiman suhteessa sen voimakkuuteen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: