Kun Moottori Käy Huonosti

Huomaamme tänä päivänä, että kaikki ongelmamme ovat egossamme. Jos muunnamme ja parannamme sitä, nousemme silloin seuraavalle asteelle.

Tämä on ihmisen kehityksen sisin olemus, jonka se ottaa aina: Aluksi jokainen uusi vaihe näyttää tuovan jotain upeaa, kirkasta, mukavaa ja edistyksellistä. Jokainen sosiaalisen muutoksen muodostuminen lupaa uuden kauniin elämän. Kun olemme tutustuneet yhteen muodostumaan ja eläneet sitä hetken verran, huomaamme että se ei olekaan niin upeaa. Myöhempi kehitys paljastaa negatiivisia aistimuksia, totuuksia ja tiloja. Vaikka jatkamme kehitystä, kaikki negatiiviset asiat alkavat kerääntyä ja jossain vaiheessa emme enää kestä sitä.

Koska sen jälkeen ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, vallankumoukset purkautuvat, sodat alkavat tai vaihtoehtoisesti kykenemme ymmärtämään ja saavuttamaan suuria kaksijakoisuuden muutoksia, tarkoittaen läpimurron pistettä. Näin ollen olemme muuttuneet, saavuttaneet uusia arvoja ja uuden elmänfilosofian ja ryhdymme kehittymään seuraavala asteella.

Olemme tänään selvästikin tällaisen muutoksen edessä. Edellisestä tilasta on tullut negatiivinen, näemme sen ongelmat, egomme, joka tuhoaa kaikki perustuksemme. Mikään aikasempi elämämme elementti ei toimi. Tämä tarkoittaa selvästi sitä, että tämänhetkinen luontomme vaatii muutosta.

Tässä on uuden tilamme ainutlaatuisuus. Loppujen lopuksi emme ole koskaan aikaisemmin muuttaneet omaa tilaamme. Joka kerta olemme yksinkertaisesti siirtyneet korkeammalle kehityksen asteelle. Nyt olemme kuitenkin saavuttaneet niin sanoutsti viidennen vaihteen ja olemme täydessä vauhdissa, mutta moottori alkaa käymään huonosti emmekä pysty ajamaan pidemmälle.

Meidän täytyy muuttaa kaava tämän mukaisesti, arvot, päämäärä, polttoaine ja itse moottori. Tämä tekee nykyisestä tilastamme ja tulevasta jaksosta erityisen.

Meidän täytyy muuttaa ihmisen luonto, tämä egoistinen moottori joka työntää meitä kehittymään, kuluttamaan, tuntemaan, ymmärtämään ja löytämään jotain uutta. Se ei toimi enää tänään. Se moottori ei voi työntää meitä enää eteenpäin. Tämän vuoksi meidän täytyy muuttaa kehityksemme luonnollinen voima.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: