Avioliitto Henkisen Laskelman Mukaan

Jos voisin kurkistaa ulos pienestä kirjekuorestani ja nähdä missä olen tässä globaalissa maailmassa, miten käsittelen koko ihmiskuntaa, joka yhtenä sieluna käy läpi erilaisia ​​muutoksia, lähestyen täydellistä tilaa, silloin mieltäisin elämäni hieman eri tavalla. En tarkastelisi omaa elämääni, joka on yhtä pieni kuin muurahaisen elämä,  jonakin jota pitäisis ollenkaan ottaa huomioon.

Jos olisit mukana suuressa maailmanlaajuisessa prosessissa yhdessä muiden kanssa, tuntisit, että olet ääretön elämän virta. Sillä välin meidän on opittava mitä tehdä, jotta tuntisimme ikuisuuden luonnon kanssa ja olisimme mukana siinä. Sitten tältä korkeudelta voit ratkaista kaikki henkilökohtaiset ongelmat.

Mutta jos yritämme korjata niitä tavallisella aineellisella tasolla, emme pysty ratkaisemaan mitään. Todisteita siitä ovat kaikki turhat yritykset korjata nykytilannetat hallituksen toimilla. Ei ole muita keinoja korjata omaa henkilökohtaista tilaa, paitsi yhtenäisen, integroidun koulutuksen ja kasvatuksen avulla.

Siksi nainen, jolla on kurja olo tänään, koska hän ei löytänyt kumppania, jonka kanssa perustaa perhe ja saada lapsia, tulisi ymmärtää, että näin luonto haluaa pakottaa hänet sisältymään koko maailmaan naisena.

Seurauksena siitä että on sisällytetty maailmaan, joka on seurausta integroidusta opetuksesta, hän alkaa ymmärtää kytkökset, joita hänellä tulisi olla muiden kanssa. Hän alkaa tuntea kuinka hyvä tämä vastavuoroinen yhteys koko maailman kanssa on.

Sitten hän tapaa oikean miehen ja he alkavat oppia, miten he voivat tukea toisiaan, kohotakseen henkiselle tasolle ja muuttuakseen yhdeksi, vaikka he silti voivat olla erilaisia ​​ja pysyä omassa egossaan.

Sillä hetkellä kun henkilökohtainen käsitys muuttuu, kaikki järjestyy heti. He haluavat olla entistä vahvemmassa kytköksessä ja saada lapsia, niin että keskinäinen yhteys voidaan toteuttaa hengellisesti. Tämä mielenlaatu pakottaa heidät rakentamaan perheen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed