Lukea Vai Kuunnella?

http://www.laitman.com/wp-content/uploads/2010/12/Laitman_215_04.jpg Kysymys: Olet selittänyt, että jokainen sana ja kirjain joita luemmme Kabbalistisista teksteistä sisältävät korjauksen voiman. Onko minun tehtäväni vetää tämä voima puoleeni ja tuntea kuinka se astuu sisääni ja korjaa “uudistaa” vikani täydellisyydeksi?

Onko oikein olettaa, että kun puhut ja selität Kabbalistien kirjoitusten sisältöä, minun täytyy liittää myös tämä prosessi huolimatta siitä että toisaalta olen tekemisissä kirjaan krijoitetun sanan kanssa ja toisaalta kuulen sen sinulta?

Vastaus: Ei, se toimii eri tavalla. Kuulet toiselta jotain, joka on jo mennyt hänen lävitseen, hänen oman kokemuksen henkisyyden paljastumisesta; sitä varten tartut häneen kiinni, yhdessä, toimitte aivan kuten yhtenä järjestelmänä. Sillä aikaa kun luet tekstiä itse, suoritat korjauksia eri tavalla. Lyhyesti sanottuna, on erilaisia tapoja tehdä korjaus, riippuen siitä kuunteletko vai luetko itse asiassa tekstiä.

Kun luet tekstiä, sinusta tulee yhtä kirjoittajan kanssa ja kuulut hänen järjestelmäänsä, kun taas kuuntelet jotakuta, liityt häneen ja suoritat korjauksen yhdessä hänen kauttaan tai hänen lävitseen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed