Kaikkein Tärkeintä On Yhteys Ja Rakkaus

Kysymys: Kuinka voimme toteuttaa ystävien tapaamisen kongressissa?

Vastaus: Ystävien tapaamisen tulisi pitää sisällään kaikki maailman ryhmät. Voit lisätä tervehdyksiä, mutta niiden ei tulisi viedä liikaa aikaa. Annetun tervehdysmahdollisuuden ei tulisi kestää kuin 15 sekuntia, se riittää; ryhmän on vaalittava aikaa. Huomionne tulee olla yhteydessä ja rakkaudessa.

Ystävien tapaamisen tulisi ensisijaisesti heijastaa koko maailman ryhmää joka on valtavan suuri joukko. Sinun tulee valmistella useita pieniä pisteitä, jotta siellä olisi vahva yhtenäisen, globaalin halun vaikutelma, joka liittää ihmiset yhteen maanosien, eroavaisuuksien, ajan ja välimatkojen yli; jotta tiedämme meitä olevan monta ja jotta tunnemme yhteisen riippuvuuden, yhteyden ja rakkauden.

Kysymys: Miten koet kongressin kulttuuri-illat?

Vastaus: Luulen että kulttuuri-iltojen pitäisi sisältää vähemmän sanoja. Se tulisi ilmaista musiikin, laulujen ja enemmän sanattoman melodian kautta, jotta se olisi kansainvälisempi. Vaikka kongressin isäntämaalla on oma Etelä-Amerikkalainen kulttuuri vahvoine rytmeineen, heidän täytyy ottaa huomioon kaikki ihmiset. Joten puolet ajasta voisi olla omistettu paikalliselle kansanmusiikille ja toinen puoli meidän yhteiselle musiikille, joka on vielä parempaa ilman sanoja kun vain hyräilemme melodiaa yhdessä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed