Kuinka Voimme Auttaa Valoa?

Rabashin luennolta: On mahdotonta työskenellä ilman polttoainetta. Henkilön täytyy saada, vastaanottaa jotain, hän ei voi työskennellä ilman määränpäätä. Näin ollen, meidän päämäärämme on tuntea kenelle työskentelemme.

Ihmiset kysyvät usein kuinka he voivat tarkistaa miten lähellä henkisyyttä (henkisyyden maailmaa) he ovat. Tämä määräytyy erityisesti sen mukaan kuinka selkeää on se kenelle työskentelen. Olen edistynyt jos ryhdyn käyttäytymään siten kuin en olisi Luojaa vastaan, vaan hänen vieressään, hänen rinnallaan, pyrkien auttamaan ja palvelemaan Häntä sekä työskentelemään hänen ohjelman mukaisesti.

Ajattelen kuinka voin antaa Valolle mahdollisuuden vaikuttaa minuun voimakkaammin, kuinka voin auttaa Valoa työntymään syvemmälle haluihini yhdistäen ne. Tunnen että olen Luojan orja, liittyen Häneen voimakkaammin ja voimakkaammin Valon vaikutuksen alaisena.

Tämän merkin mukaan on mahdollista tuntea kuinka henkilö muuttuu. Sen sijaan että hän ajattelisi :”Minä, minä, minä”, henkilö on huolissaan siitä, kuinka ohjata Valo haluihin ja korjata ne.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: