Mitkä Halut Täyttää?

Kysymys: Mitä olen ymmärtänyt puhuttaessa “ihmisen” tason halujen täyttämisestä, puhumme Luojaan liittymisen halun täyttämisestä. Pitäisikö minun täyttää myös henkilön aineellisia haluja, kuten henkilön halua katsoa jalkapalloa?

Vastaus: Tosiasia on se, että kaikki meidän maailmamme täyttämättömät halut, tarkoittaen kärsimystä, on olemassa vain sen vuoksi että Luoja paljastuisi ihmiselle. Vain jos jatkamme tätä tavoitetta kohti, halumme tulevat täytetyiksi.

Näemme että maailma on täynnä nautintoja, mahdollisuuksia-mitä ikinä voitkaan kuvitella- ja silti ihmiset kärsivät. Näemme että resurssien runsaudesta huolimatta puolet maapallon ihmistä ovat nälkäisiä. Näemme että vaikka lääketieteessä on tehty suuria edistysaskeleita, ihmiset ovat sairaampia kuin koskaan ennen. Näemme, että vaikka ihmisille on annettu kaikki keinot elää normaalia elämää, he eroavat siitäkin huolimatta, eivät halua kasvattaa lapsia, itsemurhaluvut kohoavat ja niin edelleen.

Miksi näin tapahtuu!? Mikä on ongelmana!?

No, annat henkilön katsoa jalkapalloa. Mitä sen jälken? On parempi opettaa hänelle jotakin, joka itse asiassa suo hänen tulla lähemmäksi täyttymyksen lähdettä, sillä kaikki se täyttymys mitä minä voin antaa, paitsi se mikä on välttämätöntä fyysiselle kehollemme, suuntaa hänet vain poispäin määränpäästä, aiheuttaen hänelle lopussa kärsimystä.

Ei ole mitään muuta. On vain yksi määränpää. Koko ihmiskunnan on tavoiteltava sitä.

Jos täytämme fyysisen ruumiimme selviytymiseen riittävät tarpeet animaalisella tasolla, kaikki jäljelle jäävät motiivit ja halut täytyy suunnata kohti päämäärän saavutamista. Jos käytämme niitä muihin suuntiin päämäärän sijaan, tulen vastaanottamaan palautten joka laukaisee minussa kärsimyksen jotta tekisin korjauksen.

Sen vuoksi, jos annan henkilölle jotain muuta kuin perustarpeet, jotain sen lisäksi, kuten jalkapallon katsomisen, tekoni tulee aiheuttamaan häenlle epäsuorasti kärsimystä. Ostan henkilölle lipun peliin ja hän tulee varmasti saamaan jonkinlaisen kohtalon iskun koska hän ei kulje oikeaan suuntaan. Tätä tapahtuu kaiken aikaa. Tämän vuoksi ihmiskunnan kärsimys kasvaa kehityksemme edetessä.

Meillä ei ole muita keinoja tehdä hyvää toiselle kuin tarjota hänelle nomaali, järkevä elintaso; ruokaa, suoja, perhe, terveys ja muu, mutta vain tavoitteen saavuttamisen vuoksi. Tämä on luotujen ohjelma.

Jos johdatan henkilön poist tältä polulta, on minun vikani että hän epäonnistuu luotujen ohjelman toteuttamisessa. Me molemmat tulemme kärsimään siitä. En voi toimia millään muulla tavalla.

Tämän vuoksi työni tässä maailmassa on auttaa ihmisiä ruokkimaan ja pitämään huolta itsestään vain sen vuoksi, jotta he ymmärtäisivät kuinka todella saavuttaa onnellisuus. Kaikki muut tiet johtavat kurjuuteen, sillä Valon vaikutus tulee olemaan päinvastainen ohjatakseen siten henkilön siihen (Valoon).

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post:

Next Post: