Nuorekkaan Kasvun Kausi

Vain Uudistavan Valon avulla voimme saavuttaa korjauksen nimeltään “Shovavim” (nuoruuden synnit). Henkilö on tosiaan alussa kuin pieni lapsi, joka ei tiedä mitä hänelle tapahtuu. Aivan kuten vauva, jolle on annettu kultakolikoita leikkikaluksi, eikä hän ymmärrä niiden todellista arvoa. Hän juoksee nurkasta toiseen, kontrolloimatta tekojaan ja ymmärtämättä niiden päämäärää.

Tämä on kuitenkin todellakin hyvä kausi, jota voimme käyttää hyvin tehokkaasti edistymisemme kannalta, jos vain sen muistamme ja luotamme ympäristöön ja opettajan neuvoon. Tällä tavoin voimme säästää aikaa, sillä edistymisen tahti tällä “nuoruuden kaudella” on nopea.

Tämä muistuttaa vauvan nopeaa kehitystahtia, jossa isot muutokset tapahtuvat ihan ensimmäisten elinkuukausien aikana. Ja mitä enemmän hän kasvaa, sitä hitaammin hän muuttuu, kunnes hän saavuttaa kymmenen vuoden iän, jolloin yksi kuukausi ei eroa paljoakaan toisesta.

Tästä syystä nuoruuden kausi ihmisen henkisellä polulla on hyvin tehokas ja intensiivinen kehittymisen kausi. Ja avain on ympäristössä, koska sillä on suurin vaikutus henkilöön juuri “lapsuudessa” kun hän on valmis imemään kaiken ympäristöstä ja sisäiset muutokset hänessä tapahtuvat vauhdilla.

Mitä enemmän henkilö vaatii ympäristöltään, ja mitä voimakkaammin ympäristö vaikuttaa häneen ja pystyy vastaamaan kaikkiin hänen kysymyksiinsä ja muutoksentarpeeseensa, sitä nopeammin hän edistyy.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: