Valo Valaisee Verhojen Takaa

Kysymys: Miksi Valo tarvitsee minua? Olenko todella niin tärkeä?

Vastaus: Meiltä puuttuu halu löytää ylempi, kokonainen, henkisyyden maailma. Valo ei tarvitse sinua; se olet sinä joka tarvitset Valoa, jotta se voisi rakentaa sinuun oikeanlaisen puutoksen tilan. Kun todella lahjoitat, tulet tuntemaan sen.

Olemme nyt Valon meressä, mutta emme tunne mitään sillä meillä ei ole oikeanlaista puutosta. Jos kuitenkin kerään yhteen Valon vaikutukutuksen, se rakentaisi minuun oikeanlaisen vajeen. Silloin tuntisin lopulta mitä minulta puuttuu.

Sanotaan, yksinkertaisena esimerkkinä, en halua mitään elämässä. Olen välinpitämätön. Ystävä tule kuitenkin kutsuen minut matkalle. Myönnyn vastahakoisesti ja lähdemme, kuljemme ravintolan ohi. Haistan tuoksut ja tulen hieman nälkäiseksi. Menemme sisään ravintolaan ja syödessämme se usien tapahtuu, ruokahalu tulee ruoan mukana. Silloin minulla on todellinen ruokahalu.

Meidän täytyy avata verho vähitellen. Ensin vain “haistamme” Valon, kutsuen sitä kaukaa. Sitten maistamme sitä. Näin ollen meihin on luotu astia.

Sanon lapselle, “Maista tätä, tulet pitämään siitä”.  Lapsi toteaa, “Ei, en halua! En maista sitä! Vastaan hänelle “Tee se minun vuokseni”.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed