Luojan Kielen Ymmärtäminen

Kysymys: Häiriötekijät tulevat tiellemme auttaaksen meitä saavuttamaan päämäärän. Kuinka on mahdollista ymmärtää mitä ylempi voima yrittää kertoa minulle lähettäessään tiettyjä häiriötekijöitä? Mitä se tarkalleen ottaen minusta haluaa lähettäessään näitä estetitä?

Vastaus: Jotta tämän häiriön yläpuolella et unohtaisi Luojaa ja kaipausta Hänen luokseen.

Kysymys: Onko olemassa jokin tietty, yksittäinen resepti, vai täytyykö jokainen este työstää erikseen?

Vastaus: Älä työskentele häiriötekijöiden kanssa! Sinun töytyy nousta välittömästi niiden yläpuolelle. Ei ole mitään syytä kiinnittää huomiota itse häiriöön; tärkein asia on nousta sen yläpuolelle.

Ota häiriötekijä vastaan kuten se olisi eräänlainen tuki, ponnahduslauta joka nostaa sinut ylöspäin. Yritä katsoa sitä näin ja tulet huomaamaan että se oli juuri suunniteltukin tällä tavala. Se näyttää meistä psykologiselta esteeltä, mutta oikeastaan se ei ole este vaan kohoamisen keino.

Kysymys: Kuinka kuitenkin kaikesta huolimatta kuulla mitäs se yrittää kertoa minulle? Mitä minun pitää korjata ja minkä yläpuolelle minun pitäisi nousta?

Vastaus: Et tiedä sitä nyt, mutta jos työskentelet häiriöiden yläpuolella, tulet näkemään mikä sinussa on korjattu. Näiden uusien, jo korjattujen ominaisuuksien kautta ryhdyt oppimaan Luojan kieltä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: