Esteet Ohjaavat Meitä Polullamme

Esteet tulevat usein kahdesta suunnasta. Sillä hetkellä kun haluan lahjoittaa, tutut kysymykset nousevat välittömästi pintaan; Minkä vuoksi tarvitsen tätä, minkä vuoksi tämä työ on ja kuka on tämä Luoja jota minun tulee kuunnella? Jos taas toimin itseäni varten, ego sallii minun tehdä mitä ikinä haluan. Se tuke minua aina ja tekee oloni menestyksekkääksi.

Tämä tarkoittaa, että jos seuraat totuuden tietä et tule kokemaan menestystä, vaan vain esteitä, aitoja ja vaikeuksia polullasi. Jos taas seuraat valheen polkua, edessäsi ei ole mitään ongelmia ja menestyt kaikessa mitä teet. Näin ollen osoittautuu että esteet ja vaikeudet ympäröivät minua joka puolelta ja viettävät minut pois joka suunnasta: sekä hyvästä että pahasta-rangaistuksen ja palkkion kautta.

Kaikki nämä esteet ovat tärkeitä koska ne ohjaavat meitä ja auttavat meitä poistumaan egoismistamme. Ne eivät itse asiassa ole häiriötekijöitä vaan keinoja suuntamme korjaamiseen. Meidän tulee pyrkiä suuntaamaan itsemme oikeaan suuntaan joka askeleella, vastaanottamisen ja Luojalle lahjoittamisen halun  sekä merkityksettömyytemme ja Luoja suuruuden mukaisesti. Sen vuoksi vastaanotamme ohjeita ja signaaleja molemmista lähteistä, egoltamme ja Luojalta. Voimme suunnata itsemme päämäärää kohti näiden merkkien avulla.

Tämän vuoksi meidän tulisi nähdä kaikki epämiellyttävät tilanteet, vaikeudet, hämmennyksen, kovasydämisyyden ja vihan korjauksena ja eräänlaisena “virittämisenä” oikeaan taajuuteen  matkallamme Luojan luokse.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed