Ryhmän Kolme Tasoa

Olemme yleensä suhteessa ystäviimme jollakin kolmesta tasosta.

1. Kun ystävät ja ryhmä ovat suurempia kuin minä , toisin sanoen kun koemme ryhmän ja ystävien olevan korkeammalla kuin me itse, tunteaksemme heidän suuruuden;. 2. Kun ystävät ja ryhmä ovat alapuolellamme; 3. Kun he ovat yhdenvertaisia kanssani.

Kun koen heidät suuremmiksi kuin itseni, laitan itseni asemaa jossa voin oppia heiltä, vastaaottaa sen mitä heillä on, aivan kuten jokin pieni oppii suuremmalta. He voivat vaikuttaa minuun, vastaanotan heidän energiansa, voimansa ja innostuksensa.

Jos koen heidän olevan pienempiä kuin minä itse, silloin kykenen antaman heille kuten suurempi antaa pienemmälle.

Kommunikoin jollakin tapaa heidän kanssaan molemmissa tapauksissa, jolloin joko vastaanotan heiltä päämäärän mahtavuuden tai sytytän heidät tuomalla esiin oman voimani, oman sijoitukseni päämäärän suuruuteen, yhtenäisyden mahtavuuteen. Kaikki tämä on sen vuoksi, jotta saavuttaisin samankaltaisuuden tilan heidän kanssaan. Silloin heistä tulee todellisia ystäviä.

Tapauksessa jossa ystävät ovat yläpuolellani, he ovat opettajiani. Kun he ovat alapuolellani, he ovat oppilaitani. Vain kun he ovat samankaltaisia kanssani, he ovat ystäviäni. Näin säädämme ajatuksemme ryhmän suhteen ja tulen aina näkemään: Milloin voin lisätä, milloin vastaanottaa jotain ja milloin olen täysin samankaltainen heidän kanssaan.

Vertailun täytyy aina olla päämäärä. Tila heidän ylä tai alapuolellaan on tila jossa säädän itseäni suhteessa heihin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed