Uskonto Ja Yhdistymisen Prosessi

Kysymys: Mikä uskonnon rooli on yhtenäistymisen, eli integroitumisen prosessissa ja onko mahdollista yhdistää kaikki maailman uskonnot yhteen?

Vastaus: Aloitin elämäni biolääketieteellisestä kybernetiikasta. Sen jälkeen valmistuin Filosofian Tohtoriksi, tulin ontologian ja tiedon teorian professoriksi, jona työskentelin useita vuosia. En näe mitään yhteyttä uskonnon ja meidän käsittelemämme yhdistymisen prosessin välillä.

Yleisesti tarkastellessa uskonnot puhuvat integroudun yhteyden tarpeesta välillämme, elää hyvää elämää, olla hyvä toisille, rakastaa lähimmäistäsi jne. Todellisuudessa ne vain puhuvat siitä, mutta mitään ei toteuteta. Sen lisäksi uskonnot ovat täynnä erinäisiä rituaaleja, sokeaa uskoa, kaikkea jota meidän menetelmässämme ei ole. Se kohdistuu henkilöön, kaikkiin maailman ihmisiin, koska ihmiskunta on integroitu ja toisiinsa liittynyt.

Tämän vuoksi en usko että täällä on tilaa uskonnoille. Se on jokaisen henkilökohtainen asia, sillä uskonnollinen vakaumus ei vahingoita tai ole ristiriidassa menetelmämme kanssa millään muotoa. Näin ollen voit olla perehtynyt mihin tahansa uskontoon ja harjottaa integroitua kasvatusta samaan aikaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed